Türk güzeller Bild'de

Güncelleme Tarihi:

Türk güzeller Bildde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2011 20:23

Almanya'nın en çok satan günlük gazetesi Bild, “Uyum böyle güzel” adı altında 3 Türk güzeli kapak güzeli yaptı.

Haberin Devamı

Yapımcı Yıldıray Cengiz tarafından hayata geçirilen Miss Turkuaz yarışmasına katılan 22 yaşındaki İpek, Berna ve 21 yaşındaki Deniz, bikinili resimleriyle Bild'in birinci sayfasında yer aldı.

Bild gazetesi, Türk kızlarını tanıtırken, “Gençler, ayakları üzerinde durmasını biliyorlar ve çok güzeller. Ve Almanya'da uyumun, başörtüsü tartışmalarından çok daha anlamlı olduğunu gösteriyorlar. Deniz, İpek ve Berna, cumartesi günü yapılacak Miss Turkuvaz finalinde yarışacak. Yarışmanın birincisi ise Miss Deutschland elemelerine katılacak. Uyum bundan daha güzel olamaz” yorumunda bulundu.

Bild gazetesi kızların meslek, ilişki durumu, Almanya, Türkiye ve uyum hakkındaki görüşleri ile kendileri için “Tipik Alman özelliği”, “Tipik Türk özelliği”nin neler olduğunu da sordu.

22 yaşındaki güzellik uzmanı İpek, “Türkiye dünyanın en güzel ülkesi” derken, Almanya'yı ise dünyanın en düzenli ülkesi olarak tanımladı. Berna ise Türkiye'yi sıcak Almanya'yı ise soğuk ülke olarak tanıttı. 21 yaşındaki meslek eğitim öğrencisi Deniz ise Almanya'yı vatanı, Türkiye'yi ise “Çok güzel ülke” olarak tanımladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!