Milli Takım formalarını Türk iş insanı aldı

Güncelleme Tarihi:

Milli Takım formalarını Türk iş insanı aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2023 13:50

Bir zamanlar Almanya'da basketbol oynayan ve daha sonra Bundesliga'da hakemlik yapan Berlinli Türk iş adamı Giresunlu İsa Kılıç Kadınlar A Milli Takımı oyuncusu Tilbe Şenyürek ve Milli Takım arkadaşlarının imzalamış olduğu formayı müzayede sonrası sahibi oldu.

Haberin Devamı

Milli Takım formalarını Türk iş insanı aldı
Türk iş adamı Dünya Kadınlar Gününde Polonya'daki müzayede A Milli Takım formasını kazandı... Almanya'nın önde gelen spor markalarından İSKAY‘ın sahibi İsa Kılıç "Bir basketbol uzmanı olarak tüm branşlardaki bilhassa Milli Takımlarımızı ve kulüplerimizi uluslararası arenada takip ediyorum. Kadınlar A Milli Takımımızın oyuncusu Tilbe Şenyürekin Polonyadaki Kulübü Tilbe'nin A Milli Takımda şubat ayında Polonya ve Arnavutluk ülkelerine karşı oynadığı orijinal formasını açık artırmaya çıkardığını duydum. Bende bu açık artırmada en yüksek teklif olan 2000 Zloty (takriben 8800 TL) verdim. Ve formada bende kaldı. Ay-yıldızlı Milli Takım formasının bende emin ellerde olduğunu düşündüm.
8 Mart Dünya Kadınlar gününde o formayı Polonyayı Görzow kemntinde Tilbenin elinden almak çok anlamlıydı. Tilbe de formanın bir Türk vatandaşında kalmasına çok sevindi. Tilbe'nin takım arkadaşları ve kulüp yöneticileri de bu seromonide hazır bulundular. Kendisine Kulübünde ve A Milli Takımda başarılar diledim" dedi.
Milli Takım formalarını Türk iş insanı aldı
UNICEF’E ULAŞTIRMIŞ
Kılıç "Sporcularımızın ve bilhassa Kadın sporcularımızın almış oldukları başarılar bizleri yurt dışında gururlandırıyor. Benim çok mutlu olduğum diğer husus ise bu meblağın UNICEF kanalıyla son depremde yardıma muhtaç Türkiye ve Suriye'deki çocukların yararına kullanılacak olması. Bu arada Tilbe'nin Polonya'daki Kulübü AZS AJP Görzów Wielkopolski de hemen ertesi gün ödemeyi UNICEF’e ulaştırmış ve dekontunu da bana gönderdiler" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!