Türk eşi için 250 km koştu

Güncelleme Tarihi:

Türk eşi için 250 km koştu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2012 14:19

‘Likya Yolu Ultra Maratonu’nu yedinci bitiren Alman sporcudan Türk eşinesürpriz. Eşine olan aşkını göstermek için maratona katıldığını belirtenMichele Ufer, finişte bekleyen eşi Burçin’e yeniden evlilik teklif etti.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Dortmund kentinde yaşayan ekstrem sporcu Michele Ufer (41), Türk eşi Burçin’e olan aşkını kanıtlamak amacıyla 250 kilometrelik ‘Likya Yolu Ultra Maratonu’nu koştu.

Eylül ayı sonunda gerçekleştirilen zorlu etaplarla dolu altı gün süren maratonu yedinci bitiren Alman sporcu Ufer, finişte bekleyen eşi Δ Burçin’in önünde diz çökerek yeniden evlilik teklifinde bulundu.

Çok sayıda kamera ve seyircinin önünde gerçekleşen romantik teklif karşısında Burçin Ufer göz yaşlarını tutamadı. Genelde yarışçıların sevinç ya da üzüntülerinin yaşandığı finiş çizgisi, yapılan evlenme teklifiyle bir anda romantik anlara sahne oldu.

ONUN İÇİN HER ZORLUĞA VARIM
Sürprizi geçen yıl sonunda dostlar arasında yaptıkları resmi nikah döneminde planladığını belirten Michele Ufer, şunları söyledi:

“Bu yarışı eşim için koştum. Çok kısa süren bir hazırlık dönemim oldu. Onun yanında olmak için her türlü zorlukla mücadele edeceğimi sembolize etmek için bu yarışı bitirmek çok önemliydi. Bunu başardığım için çok mutluyum. Burada aynı zamanda Türk kültürüne duyduğumun saygıyı da göstermeyi amaçladım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!