Türk-Alman Kadınlar Kulübü memnun döndü

Güncelleme Tarihi:

Türk-Alman Kadınlar Kulübü memnun döndü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 12:04

KUZEY Bavyera Türk-Alman Kadınlar Kulübü çıktığı Antalya gezisinden memnun döndü.

Haberin Devamı

Başkan Gülseren Suzan Menzel,yönetim kurulu ve denetim kurulu ile Nürnberg Belediye Başkanı Ulrich Maly'nin eşinin de içinde bulunduğu

Türk-Alman Kadınlar Kulübü memnun döndü
Kadınlar Kulübü üyeleri, gezi sırasında kadın çalışmaları alanında incelemeler yaptı ve Antalyalı kadınlarla karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Nürnberg ve Antalya kardeş şehir Dış ilişkiler Daireleri bu gezinin gerçekleşmesine katkı yaptı. Türk-Alman Kadınlar Kulübü Başkanı Gülseren Suzan Menzel, Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel'e bir teşekkür mektubu yazarak, gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ederek mektubunda şu satırlara yer verdi:
" Ortak çalışmalar iki ülke kadın çalışmaları alanında karşılıklı bilgi alışverişi ve kardeş şehir dostluk ilkelerini pekleştirecektir. Eşinizin gezi boyunca bizlere refakat etmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Bu nedenle birlikte seyahat ettiğimiz Nürnberg Belediye Başkanı Ulrich Maly 'nin eşi Petra Maly' de teşekkürlerini sunmaktadır. Yakın zamanda bizde sizleri Nürnberg' de ağırlamaktan sevinç duyacağız. "

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!