Tuncay'dan Türk adaya destek

Güncelleme Tarihi:

Tuncaydan Türk adaya destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2008 21:46

Middlesbrough'da top koşturan Tuncay Şanlı, İngiltere'deki ilk Türk milletvekili adayı Funda Pepperell için düzenlenen yardım kampanyasına katıldı. Kampanya'da Tuncay'ın imzalı forması 500 Pound'a satıldı. Tuncay, Fenerbahçe'nin kendisi için çok özel bir yeri olduğunu ancak bir süre daha İngiltere'de futbol oynamak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

İNGİLTERE'nin Middlesbrough’da top koşturan Tuncay Şanlı, İngiltere’deki ilk Türk milletvekili adayı Funda Pepperell için düzenlenen yardım kampanyasına katıldı. Kampanya’da Tuncay’ın imzalı forması 500 Pound’a satıldı.

Fenerbahçe’den ayrılarak futbol hayatına İngiltere’de devam eden milli futbolcu Tuncay Şanlı, Londra’nın Basingstoke bölgesinden milletvekili adayı olan Funda Pepperell’e destek verdi. Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Bahadır Kaleli’nin ve İngiliz İşçi Partisi yetkililerinin de katıldığı yardım yemeğinde Tuncay’ın forması açık arttırmaya çıkarıldı.

Açık arttırma sonunda Tuncay’ın Middlesbrough’da giydiği forma 500 Pound’a (1200 YTL) satıldı.

'İNGİLTERE’DE MUTLUYUM"

Gazetecilerin ısrarlı sorularına rağmen sporla ilgili konularda yorum yapmak istemediğini söyleyen Tuncay, yemekte yanında oturan Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Bahadır Kaleli ile bir süre futbol konuştu. Kaleli’nin İngiltere’de nasıl olduğunu sorması üzerine Tuncay, 'Burada keyfim yerindeö" dedi. Tuncay, Fenerbahçe’de mi İngiltere’de mi daha rahat olduğunun sorulması üzerine ise 'Fenerbahçe’nin bendeki yeri çok ayrı. Ama burada rahatım. Uzun bir süre daha burada futbol oynamak istiyorum" dedi.

Tuncay, yemekten ayrıldığı sırada kendisine 'Bir gün geri dön" şeklinde seslenen bir Fenerbahçe taraftarına ise gülümseyerek 'Uzun bir süre daha buradayım ama belki bir gün dönerim" şeklinde yanıt verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!