Tufan Tosunoğlu yine sakatlandı

Güncelleme Tarihi:

Tufan Tosunoğlu yine sakatlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2010 14:37

Almanya 2. Lig kulübü FSV Frankfurt'un formasını giyen Türkiye Ümit Milli futbolcumuz Tufan Tosunoğlu yine sakatlandı. Sol dizindeki iç ve dış bağların kopmasıyla sahalerden 18 ay uzak kalan, Tufan tedavi olmak için gittiği Augsburg'daki Reha Merkezi önünde buzlu yolda kayıp düşünce tekrar aynı dizinden sakatlandı. Kulübü Frankfurt'u şok eden bu kaza sonrası Tufan acilen tekrar ameliyat edildi.

Haberin Devamı

ALMANYA 2. Lig kulübü FSV Frankfurt'un formasını giyen Türkiye Ümit Milli futbolcumuz Tufan Tosunoğlu sol dizinden yine sakatlandı. Sol dizindeki iç ve dış bağların kopmasıyla sahalardan uzun süre uzak kalan Tufan tedavi olmak için gittiği Ausburg'daki Reha Merkezi önünde buzlu yolda kayıp düşünce tekrar aynı dizinden sakatlandı. Kulübü FSV Frankfurt'u şok eden bu kaza sonrası Tufan acilen tekrar ameliyat edildi. Hedefinin Türkiye A milli formasını giymek olduğunu söyleyen Tufan Tosunoğlu "Üstüste hayal kırıklığı yaşadım. Fakat yaşadığım bu üzücü olayı artık hiç bir şey değiştiremez. Şuanda tek isteğim, en kısa sürede iyileşip tekrar sahalara dönmek, FSV ile Bundesliga'ya yükselmek istiyorum. Bunun için tanrıya dua ediyorum" diye konuştu.

TAKIMINI ŞOK ETTİ

Frankfurt yakınlarındaki Bad Nauheim doğumlu olan ve Eintracht Frankfurt'un alt yapısında yetişen Tufan Tosunoğlu'nun tekrar sakatlanmasının kendilerini çok üzdüğünü belirten FSV takımın menajeri Mikeyel Kabaca "Büyük bir şanssızlık. Duyunca hepimiz şok olduk.Büyük bir kayıp bizim için. Kendisinden çok şeyler bekliyorduk. Ama Tufan'ın en kısa sürede sahalara dönmesi için ameliyat sonrası en iyi reha programı yapmasını sağlayacağız" açıklamasını yaptı.

İKİ YILDA 4 AMELİYAT

21 Mart 2009 tarihinde o zaman formasını giydiği Kickers Offenbah takımında ilk kez dizine aldığı darbe sonucu sakatlanan Tufan Tosunoğlu, sol dizindeki iç ve dış bağların kopması nedeniyle Augsburg Üniversite Kliniği'nde ünlü Alman Dr. Ulrich Boenisch tarafından ameliyat edilmişti. Augsburg Üniversitesi'inde komplikasyon çıkması üzerine dizinden ikinci kez ameliyat olan Tufan 8 ay sonra tekrar sahalara dönmüş ve anlaşma sağladığı 1. lig ekibi FSV Mainz'da yeterli olmadığı gerekçesiyle antrenör ile anlaşmazlığa düşünce 2 lig ekibi FSV Frankfurt'a transfer olmuştu. Frankfurt'la sözleşme imzalayıp çalışmalara başlayan Tufan üç hafta sonra 28 Eylül 2010 tarihinde tekrar sakatlanıp şanssızlık yaşamıştı. Aynı dizinden üçüncü kez ameliyat olan Tufan şimdi dördüncü kez masaya yattı. Tufan başarılı futbolu ve performansıyla aralarında çok sayıda Türkiye Süper Lig kulüpleri olmak üzere Almanya Bundesliga ekipleri kadrosuna katmak için mücadele etmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!