Tuana artık okullu

Güncelleme Tarihi:

Tuana artık okullu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 13, 2013 10:15

BERLİNLİ doktorların, mahkeme yoluyla anne ve babasından velayeti alıp bacağını kesmeye kalktıkları Tuana Adanur, okullu oldu.

Haberin Devamı

Dün birinci sınıfa başlayan Tuana’nın heyecanı gözlerinden okunuyordu. Berlin’de okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri için düzenlenen özel programa da katılan Tuana, elinde okul külahı ile bir hayli heyecanlıydı. Geçtiğimiz Ocak ayında Türkiye’de geçirdiği ameliyattan sonra yürümeye başlayan Tuana, dört aydır yuvaya gidiyordu. Okulda yeni arkadaşlar edineceği için çok sevinçli söyleyen Tuana, “Okulda öğretmenlerim ve yeni arkadaşlarım olacak” dedi.

HÜRRİYET’TE TEŞEKKÜR
Baba Selim Adanur, kızının okula başlamasının kendisini çok mutlu ettiğini belirtirken “Hürriyet Gazetesi bizim dramımızı yazdı. Kızımın bacağının kesilmesi önlendi. Tuana okula başladı. Bu günleri görmek için çok dua etmiştim. Dualarım kabul edildi” dedi. Geçtiğimiz yıl Kasım ayında Charite Hastanesi’nde rehin tutulan ve başka doktorların muayene etmesine bile izin vermeyen doktorlar, baba Selim Adanur’dan velayeti almak için dava açmıştı. Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın devreye girmesiyle Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi’nde ameliyat edilen Tuana’nın tümör bulunan bacağındaki bölüm alınmış, yerine platin takılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!