Trabzon'da camia kenetleniyor

Güncelleme Tarihi:

Trabzonda camia kenetleniyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2011 17:52

Spor Toto Süper Lig’de 12 Mart Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde basına kapalı olarak yapılan antrenmana burun ameliyatı geçiren Burak’ın katılmadığı bildirildi.Bordo-mavili takım, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından öğle saatlerinde tarifeli uçak ile İstanbul’a, oradan da karayoluyla İzmit’egeçecek.

KOÇAK İDMANDA
Almanya’nın Ausburg kentinde yaşayan ve 17 senelik bir mücadelenin ardından A-TS 61 nolu plakayı almak için verdiği uğraşla bir süre önce basında gündeme gelen taraftar Ahmet Koçak’ın, öğle saatlerinde aldığı onur üyeliği belgesiyle birlikte tesislere gelerek, akşam takımın antrenmanını izlediği bildirildi.Teknik direktör Şenol Güneş ile bir süre sohbet eden Koçak’a takım kaptanı İbrahima Yattara imzalı formasını hediye etti.

CAMİA KENETLENİYOR
Bu arada, Trabzonspor’da bir bütünleşme günü organize edileceği bildirildi. Eski başkanlar, yöneticiler, divan kurulu üyeleri ve önemli isimlerin biraraya gelmesi beklenen toplantının Kasımpaşa maçının ardından gerçekleşeceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!