Tom Sawyer’in Türk arkadaşı

Güncelleme Tarihi:

Tom Sawyer’in Türk arkadaşı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2012 11:18

Almanya’nın Witten kentinde yaşayan Karatoprak Ailesi’nin küçük kızı Ceyda Karatoprak (10), çocuk macera filmi ‘Tom Sawyer’de yer aldı.

Haberin Devamı

Filmde Tom Sawyer’in fakir okul arkadaşını canlandıran Ceyda Karatoprak, 10 dakikalık rolünde oyunculuğa yetenekli olduğunu gösterdi. Witten Crangeldanz İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi olan Karatoprak, daha önce okulda düzenlenen tiyatro gösterilerinde rol aldığını belirterek

“Kostüm provası ve stüdyo çekimleri çok zordu. Ama rolümü başardığıma inanıyorum. Gelecekte öğretmen olmak istiyorum ama filmlerde de oynamaya devam edeceğim” dedi.

150 çocuk arasından Ceyda’nın annesi Arzu Karatoprak ise “Film ajansı, kızımızı 2010 Essen Kültür Festivali’nde görüp beğenmiş. Filmin yönetmeni Hermine Huntgeburth, bu film için siyah uzun saçlı ve siyah gözleri olan bir kız arıyordu.

Ceyda’nın filmde oynaması için teklifte bulundular. Kızımız 150 çocuk arasından seçildi. Kızımın da oynadığı Tom Sawyer filmi, geçen Şubat ayından Mayıs ayına kadar Almanya’nın büyük sinemalarında gösterildi” dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!