Tolgay, Hamburg'dan ne kadar kazanıyor? Şaşırtan rakam...

Güncelleme Tarihi:

Tolgay, Hamburgdan ne kadar kazanıyor Şaşırtan rakam...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2015 11:57

Beşiktaş ve Trabzonspor'un transferi için yoğun çaba harcadığı Tolgay Ali Arslan'ın Hamburg'dan kazandığı rakam ve Türk kulüpleri tarafından kendisine önerilen rakam tartışma konusu oldu.

Haberin Devamı

Beşiktaş ve Trabzonspor'un transferi için yoğun mesai harcadığı Tolgay Ali Arslan için önerilen rakamlar tartışma konusu oldu.

Eurosport'un 'Sportsearning' adlı spor sitesinden aldığı bilgilere göre Alman kulübü Hamburg'dan yıllık 478 bin Euro kazanan futbolcu için hem Beşiktaş hem de Trabzonspor bu rakamın çok üstünde bir rakam teklif etti.

Beşiktaş'ın 478 bin Euro kazanan Tolgay'a yıllık 1.4 milyon Euro teklif ettiği Trabzonspor'un ise Beşiktaş'ın yaptığı teklifin üzerinde bir teklif yaptığı iddia edilmişti.

Tolgay'ın babası oğlunun Almanya'da futbol hayatını sürdürmesini istediğini söylemiş ancak bir yandan da ibre Beşiktaş'tan yana ifadesini kullanmıştı.

Tolgay'ın babasının bu açıklaması 'transferi maddi unsurlar belirleyecek' görüşünün ağırlık kazanmasına neden oldu. Tolgay'ın Hamburg kulübünden aldığı ücret detayları;

Tolgay'ın kazancı

Haberin Devamı

Tolgay, Hamburgdan ne kadar kazanıyor Şaşırtan rakam...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!