Timur: “Şu anda konuşmak istemiyorum”

Güncelleme Tarihi:

Timur: “Şu anda konuşmak istemiyorum”
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2010 12:08

ALMANYA'nın Duisburg kentinde 8 Ekim 2009 tarihinde motosiklet çetesi Bandidos üyesi Ashley B.'yi (32) kurşunlayarak öldürdüğü gerekçesiyle yargılanan Cehennem Melekleri (Hells Angels) adlı motosiklet çetesi üyesi Timur Akbulut (31) dünkü duruşmada, şu anda konuşmak istemediğini söyledi.

Haberin Devamı

Duruşmanın ikinci gününde iddianame okundu. Savcı katil zanlısı Timur'un cinayet ve iki kez de cinayete teşebbüsten yargılanmasını talep etti. Duisburg Eyalet Mahkemesi'nde yapılan ikinci duruşma yine yoğun güvenlik önlemleri altında gerçekleşti. Her iki grup yine on üyesini duruşmaya gönderirken ilk duruşmada olduğu gibi çete üyelerinin arasında güvenlik güçleri oturtuldu.
Olay nasıl oldu?
Hells Angels Motosiklet Çetesi üyesi Türk genci Timur Akbulut, olay akşamı ayrıldığı sevgilisiyle Duisburg'da buluşup evinin anahtarlarını aldı. Timur Akbulut bu buluşma sonrası eski sevgilisinin beraber yaşadığı Bandidos üyesi Ashley B.'ye aracın içinden ateş ederek ağır yaraladı. Timur Akbulut olay yerinden kaçarken, Ashley B. kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Katil zanlısı Türkün ateş ettiği yönde bulunan iki kadının da ölümden kıl payı kurtuldukları ortaya çıktı. Timur Akbulut daha sonra polise teslim oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!