THY’nin New York uçağı İstanbul’a geldi

Güncelleme Tarihi:

THY’nin New York uçağı İstanbul’a geldi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2012 17:23

ABD’yi vuran Sandy kasırgasından sonra THY’nin ilk New York uçağı İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

New York’tan saat 16.05’te Atatürk Havalimanı’na gelen Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Hiç kimsenin, kasırganın ABD’yi bu denli vuracağını tahmin etmediğini söyleyen Yücel, ”Biz bulunduğumuz yer itibarıyla çok fazla hissetmedik ama hayat felç olmuştu” dedi.

Yüz yıldır çalışan metroların çalışmadığını ifade eden Yücel, ”Birçok yerde kum torbalarını yığdıklarını gördüm. Uçaklarımız kalkmayınca otellerde kaldık. THY’nin ve Büyükelçiliğimizin gösterdiği ilgi dolayısıyla memnun olduk.

Uçakta hostes koltukları bile doluydu” şeklinde konuştu. Suna Vidinli de THY’nin New York’tan gelen ilk yolcuları olduklarını ifade ederek, ”Çatıdan yıkılan vincin yakınlarındaydım. New York’un yarısı karanlıktı. Yıllardır New York’a giderim, ilk defa bu kadar kötü gördüm.

Ağaçlar köklerinden sökülmüş, hayalet kent olmuştu” ifadeleriyle şaşkınlığını anlattı. New York’a tatilini geçirmek için gittiğini belirten Bursalı Günsen Kutucu ise ”Manhattan sular altında kalmıştı. New York tam anlamıyla felç olmuştu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!