Teşekkürler öğretmenim

Güncelleme Tarihi:

Teşekkürler öğretmenim
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2011 21:26

Londra’da hafta sonu Türk dili ve kültürü eğitimi veren okullar 2010- 2011 eğitim- öğretim yılını tamamladılar ve törenler karneler verildi.

Haberin Devamı

Londra’da hafta sonu eğitimi veren Türk okullarında törenle karneler verildi. Cumartesi günleri Türk dili ve kültürü hizmeti veren İngiltere Türk Aile Birliği’ne bağlı Ali Rıza Değirmencioğlu Türk Okulu, 2010 -2011 eğitim öğretim yılını tamamlayarak karne dağıttı. Öğretmenlerin isim okuyarak karne va bitirme belgelerini verdiği öğrenciler, öğretmenlerine teşekkür ettiler. Öğrenciler tatile kavuşmanın sevincini, ünlü sanatçı Alpay’ın “Eylül’de gel, okul yoluna” şarkısını birlikte söyleyerek paylaştılar.

EYLÜL'DE BULUŞALIM
Karne töreninde, okulun müzik öğretmenlerinden İbrahim Mani’nin eşliğinde öğrencilerin seslendirdiği şarkılar arasında “Teşekkürler öğretmenim” dikkat çekerken, öğrenciler ve öğretmenler duygulu anlar yaşadılar. Okul yöneticileri de yaptıkları konuşmalarda, çocuklarını ana dilleri olan Türkçe ve Türk kültürü için Türk okullarına gönderen ailelere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ettiler. A-Level sınıfı öğrencileri bitirme belgelerini alarak okula veda ederken, sınıf geçenler öğrenciler “Eylül’de buluşalım” dilekleriyle öğretmenlerine çiçek buketleri takdim ettiler ve tatile çıktılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!