‘Teröre Lanet’ adıyla miting düzenlenecek

Güncelleme Tarihi:

‘Teröre Lanet’ adıyla miting düzenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2011 19:57

Almanya Türk Dernekleri Birliği Başkanı İsa İlyasoğlu, “Bugünlerde teröre karşı tek vücut olmalıyız. Avrupa'nın değişik yerlerinde düzenlenecek olan mitinglere destek verilmeli" dedi.

Haberin Devamı

ALMANYA Türk Dernekleri Birliği, Köln’de Pazar günü ‘Teröre Lanet’ adıyla miting düzenleyecek. Miting saat 14.00’de Dom Meydanı’nda yapılacak. Almanya Türk Dernekleri Birliği Başkanı İsa İlyasoğlu, “Bugünlerde teröre karşı tek vücut olmalıyız. Duyarlı, terörü lanetleyen, birlik ve beraberlikten yana olan herkesi mitingimize bekliyoruz. Askerlerimize, polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza karşı yapılan saldırılar hepimizi yaraladı. Acımız çok büyük. Kürt kökenli vatandaşlarımız da PKK terör örgütünün saldırılarından rahatsızlık duyuyorlar” diye konuştu.

İSVİÇRE'DE GÖSTERİ
İsviçre Zürih’te de Cumartesi saat 14.00’te Türkiye’de güvenlik güçlerine yönelik terörist saldırılar protesto edilecek.

HANAU'DA TERÖR LANETLENECEK
Hanau Markplatz Pazar saat 15.00’de düzenlenecek gösteriyle terör lanetlenecek.

NÜRNBERG DE KINAMA YÜRÜYÜŞÜ
Nürnberg’deki Türk kuruluşları da 29 Ekim’de terörü kınama yürüyüşü ve mitingi düzenleyecek.

KAMPANYAYA DESTEK VERİN
Türkiyede yaşanan terör olayların Alman basını tarafından kamuoyuna doğru yansıtılması için kampanya başlatıldı. Heidelberg Siyaset ve Bilim Forumu tarafından başlatılan kampanya, 4 Kasım’a kadar devam edecek. Kampanyaya destek vermek isteyenler kampanya2011@aol.de adresinden müracaat edebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!