"Temsil edilemiyoruz"

Güncelleme Tarihi:

Temsil edilemiyoruz
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2011 14:22

ALMANYA'da Frankfurt Belediye Meclisi seçimlerine Hıristiyan Demokrat Parti'den (CDU) aday olan Dr. Ezhar Cezairli Edebiyat Evi'nde tanıtım toplantısı düzenledi. Dr. Cezairli, kısa tanıtım konuşmasında "Temsil edilmediğimizi düşünüyorum. Bu nedenle CDU'nun 1. listesinin 17. sırasında Frankfurt Belediye Meclisi'ne adayım" dedi.

Haberin Devamı

Etkinliğe Hessen Eyaleti İçişleri Bakanı Boris Rhein, Frankfurt CDU Belediye Meclisi Grup Başkanı Helmut Heuser ve Hessen Eyaleti Müsteşarlarından Michael Boddenberg'de katıldı. Dr. Ezhar Cezairli yıllardır gönüllü olarak sosyal çalışmalara destek verdiğini belirterek şunları söyledi:
“Artık çalışmalarımı Belediye Meclisi'nde yürütmek için CDU'dan adaylığımı koydum. Bu parti içinde çalışmalarımı sürdürebileceğim için CDU'yu seçtim. Politikaya şu anda göçmen kökenlilerin yeterince temsil edilmediğini düşündüğüm için atıldım. Şu anda bizler adına konuşanların Almanya'da uyum sağlamış, kaynamış çoğunluğu temsil etmediğini düşünüyorum. Göçmen kökenliler göçün 50. yıldönümünde kurban durumundan çıkıp, aktif politika yaparak seslerini duyurmalılar. Uyum güncel hayatta gerçekleşir. Yerel yönetimler güncel hayatın şekillendiği yerlerdir. Burada uyum konusunda konuşurken, göçmen kökenlilerin sadece dini inançları ile sınırlı tartışmalar yapılmamalı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!