TDU'da Özkanlı dönemi

Güncelleme Tarihi:

TDUda Özkanlı dönemi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2009 12:54

ALMANYA’nın başkenti Berlin’deki Türk-Alman İşadamları Birliği Berlin-Brandenburg (TDU) 8. Genel Kurul toplantısını yaptı.

Haberin Devamı

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan TDU’nun bir önceki başkanı Remzi Kaplan, yönetim kuruluna ve dernek üyelerine teşekkür ederek, TDU’nun ekonomik krize rağmen üye sayısını artırdığını belirtti ve başkanlık için aday olmayacağını açıkladı.


Raporların okunması ve yönetim kurulun ibrasından sonra yönetim kurulu seçimleri yapıldı. Yönetim kuruluna Hüsnü Özkanlı, Ulvi Yağan, Hakan Authman, Dursun Şahin, Günter Behrendt, Nuran Taştan, Uwe Lange, Serdar Yılmaz, Ekrem Özdemir, Ömer Başkan ve Şenol Karahan seçildiler. Mustafa Berkiroğlu da yedek üye olurken denetleme kuruluna da Ahmet Saat, Yaşar Şahin, Nesih Eroğlu, Rolf Haase ve Fatma Güçcük seçildi. Seçimlerden sonra bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri Hüsnü Özkanlı’yı başkan seçti. Özkanlı, ”Tüm üyelere teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bundan sonra da tüm üyelerin çalışmalarımıza katılmasını istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!