Tatillerini hastanede geçirdiler

Güncelleme Tarihi:

Tatillerini hastanede geçirdiler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2008 15:57

Altı haftalık yaz tatillerini memleketleri Kastamonu'da geçirmek için tatil planları yapan Tuncer ailesinin, tüm planları alt üst oldu. Tatillerinin dördüncü haftasında 6 yaşındaki çocukları Berkay'ın hastalanıp hastaneye kaldırılmasından sonra sıkıntılı ve yorucu bir dönem geçirdiklerini söyleyen aile fertlerinden baba Rasim Tuncer (43), "Evdeki plan, çarşıya uymadı" diyerek yaşadıklarını şöyle anlattı:

Haberin Devamı

'Altı haftalık tatilimizi memleketimiz Kastamonu’da geçirmek için 25 Haziran tarihinde Hollanda’nın Zaandam kentinden sıla yolculuğuna çıkmıştık. O günlerde her şey çok iyiydi. Tatilimizin dördüncü haftasını geride bırakmak üzereyken oğlumuz Berkay aniden rahatsızlandı ve kendisini hastaneye kaldırdık.

O gün bu gündür hep hastanelerde dolaştık. Kendisi her hangi bir yiyecekten mikrop kapmış. Vücudundaki kötü mikrop virüsünü atana kadar bu güne kadar tedavi gördü. Şimdi şükürler olsun iyidir. Eşim Deniz, Hollanda’da eğitimci olduğu için o da işine gecikmeli başlama mecburiyetinde kaldı' diyerek, Hollanda’dan amcasının oğlu Vedat Tuncer’in yardıma koşmasıyla geri dönüş yolculuğu yaptılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!