Tanıtım ödülü Milli Takım'a

Güncelleme Tarihi:

Tanıtım ödülü Milli Takıma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2008 19:44

Bu yıl 11.'si gerçekleştirilen "SKALİTE 2008- Turizmde Kalite Ödülleri" sahiplerini buldu. Kırmızı-beyazlıların Avrupa ve Dünya Kupasında elde ettiği başarılar nedeniyle, "Uluslararası Tanıtıma Katkısı Olan Etkinlikler" dalında Futbol Milli Takım ödüle değer görüldü.

Haberin Devamı

Bu yıl 11.’si gerçekleştirilen 'SKALİTE 2008- Turizmde Kalite Ödülleri" sahiplerini buldu. Kırmızı-beyazlıların Avrupa ve Dünya Kupasında elde ettiği başarılar nedeniyle, 'Uluslararası Tanıtıma Katkısı Olan Etkinlikler" dalında Futbol Milli Takım ödüle değer görüldü.

Dünyanın önde gelen turizmcilerinin bir araya gelerek oluşturdukları 'SKALİTE" grubu tarafından her yıl verilen 'Turizmde Kalite Ödülleri bu yıl on dört kategoride sahiplerini buldu.

Buna göre, Çırağan Palace Hotel Kempinski 'Şehir Oteli" dalında, Hillside Beach Club 'Resort Otel" dalında, tur operatörü Setur 'Seyahat Acentesi" dalında, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi 'Kongre Turizmi" dalında, Türk Hava Yolları 'Turizm Taşımacılığı" dalında, Suna ve İnaç Kıraç Vakfı 'Kültürel Değerlerin Korunmasına Katkı" dalında, Bilkent Üniversitesi, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü 'Turizm Eğitimi" dalında ödüle layık görüldü.

Kırmızı-beyazlıların Avrupa ve Dünya Kupasında elde ettiği başarılar nedeniyle, 'Uluslararası Tanıtıma Katkısı Olan Etkinlikler" dalındaki ödül ise Futbol Milli Takım’a verildi.

'ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ" BU KEZ ÖDÜL ALDI

'SKALİTE 2008- Turizmde Kalite Ödülleri"nde, turizmciler tarafından Antalya Altın Portakal Film Festivali de ödüle değer görüldü. Festival, 'Eğlence ve Organizasyon" dalındaki ödülün sahibi oldu.

Tema Vakfı, 'Çevrenin Korunmasına Katkı" dalında ödül alırken, Özel Ödüllerde ise 'Johnson Diversey Hijyen Ödülü"nü Türkiye Accor Otelleri, 'Skalite 2008 Özel Ödülü"nü de Skal International Dünya Başkanı Hülya Aslantaş aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!