Taç taktı, duruşu değişti

Güncelleme Tarihi:

Taç taktı, duruşu değişti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2013 08:31

Almanya’daki Türk kızları arasında 4. kez düzenlenen “Miss Turkuaz” yarışmasının birincisi Elif Özkan, Hürriyet’e yaptığı açıklamada “Gurur verici bir his. Taç takınca insanın duruşu değişiyor” dedi

Haberin Devamı

ALMANYA’nın en güzel Türk kızının seçildiği ‘Miss Turkuaz’ yarışmasında bu yıl Duisburg’da yaşayan Elif Özkan birinci oldu. Gelsenkirchen Wissenschaftspark’da ‘Here we are’ (Biz Buradayız) sloganıyla düzenlenen yarışmada Filiz Aydın ikinci, Damla Nergiz Aslanalp ise üçüncü seçildi. Tacını geçen yılın birincisi Damla Bingöl’den alan 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Özkan, Hürriyet’e yaptığı açıklamada “Gurur verici bir his. Taç takınca insanın duruşu değişiyor” dedi.

TV ŞOVUNDA GÖRÜP KATILDI
Almanya’nın en güzel Türk kızı seçilmenin gururunu yaşadığını belirten Özkan, “Almanya’da yaşayan Türk kızlarına böyle bir şans tanınması güzel bir şey. Geçen yıl birinci seçilen Damla Bingöl’ü Beyaz Şov’da görmüştüm. İntenette araştırdım. Almanya’da yaşayan Türklere yönelik bir proje olarak görüp başvurdum. Kazanacağımı hiç beklemiyordum. Yarışmaya katılan tüm kızlar hep birinci olacağımı söylüyorlardı ama ben inanmıyordum. Şimdi önümüzdeki aylar içerisinde ‘Miss Almanya Güzeli’ yarışmasına katılacağım. Umarım burada da en azından ilk üçe girme şansını elde ederim” dedi.

Haberin Devamı

ÜNİVERSİTEDE OKUYOR
Hamburg doğumlu Elif Özkan Duisburg-Essen Üniversitesi İşletme okuyor. Seyahat etmeyi çok seviyor, tenis oynuyor ve pilates yapıyor. Ailesi Hamburg’da yaşadığı için boş zamanlarında ve tatillerde sık sık onların yanına gidiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!