Sunexpress’in hedefi 9 milyon yolcu

Güncelleme Tarihi:

Sunexpress’in hedefi 9 milyon yolcu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2012 11:35

THY-Lufthansa ortaklığı olan Sunexpress şirketinin Almanya Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, Türkiye dışındaki 33 noktada, Türkiye’de ise 11 noktada uçtuklarını belirterek geçen yıl 7.7 milyon olan yolcu sayısını bu yıl 9 milyona yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Beraberinde Sunexpress Kurumsal İlişkiler Müdürü Serdar Alyamaç ile Hürriyet’i ziyaret eden Aydın “Almanya’da dokuz kentten Türkiye’deki 11 kente direk uçuyoruz. Bu yolcular için büyük bir avantaj. Aktarma için vakit kaybetmeden uçuyorlar. Ayrıca bilet fiyatlarımız da sektör bazında oldukça uygun. Diğer özelliklerimizin yanı sıra direk uçuş ve uygun fiyat yolcuların Sunexpress’i tercihlerinde en önemli faktörlerdir” dedi.

Dördüncü şirket
Yaklaşık bin 800 personel ve 28 uçağa sahip, İzmir ve Antalya’da pazar lideri olan Sunexpress’in bu yıl Almanya’dan Türkiye dışındaki Mısır, Fas, Tunus gibi destinasyonlara da sefer başlattığı, böylece uçuş ağını iyice genişlettiği, Kuzey Irak’ta Erbil ve Süleymaniye’ye uçuş için Almanya’dan uçuş lisansı verilen dördüncü şirket olduğu kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!