Stallone: Bruce Willis aç gözlü ve tembel

Güncelleme Tarihi:

Stallone: Bruce Willis aç gözlü ve tembel
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2013 12:29

'Cehennem Melekleri' filminin üçüncüsü öncesinde Sylvester Stallone, 'aç gözlü' ve tembel bulduğu Bruce Willis'i kadrodan çıkartıp yerine Harrison Ford'u aldı

Stallone: Bruce Willis aç gözlü ve tembel

Haberin Devamı

Jet Li, Bruce Willis , Jason Statham, Dolph Lundgren, Arnold Schwarzenegger, Jean-Claude Van Damme, Mickey Rourke’un bulunduğu dev oyuncu kadrolu ‘Cehennem Melekleri’nin üçüncüsü öncesinde filmin oyuncusu ve yönetmeni Sylvester Stallone'den beklenmedik bir çıkış geldi.

Filmin aynı zamanda yönetmenliğini de üstlenen Stallone tweeter hesabı üzerinden Bruce Willis’e sataştı. ‘Cehennem Melekleri’ serisinin ilk ikisinde yer alan Willis, üçüncü filmde yer almayacak. Willis yerine Harrison Ford’u kadroya ekleyeceğini söyleyen Stallone, Willis’in masraflarından usanmış.

Stallone’nin attığı mesajlar arasında “Willis dışarı… Harrison Ford içeri!!! Önemli haberler ! Bu seneyi bekleyin!”in yanı sıra Willis’e saldırdığı “Açgözlü ve tembel… Kariyer düşüşünün kesin formülü” de var.

Haberin Devamı

Cehennem Melekleri için kadroya eklenen isimleri arasında Jackie Chan, Wesley Snipes ve Milla Jovovih’in olacağı açıkladı. Bunun yanı sıra eklenme ihtimali olan bir diğer isim ise Mel Gibson. Film gelecek sene vizyona girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!