Şov devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Şov devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2013 10:44

Büyükçekmece, Bölgesel Erkekler 3'üncü Ligi'nde yoluna namağlup devam ediyor.

Haberin Devamı

İkinci devrenin 3 maçında da yenilmeyen ve 52 sayılık fark ortalaması ile oynayan Büyükçekmece Basketbol 2. ligi hedefliyor. Büyükçekmece Basketbol, dün oynadığı Mg Spor maçında 88-56 galip olarak iddiasını kanıtladı.

32 sayı fark

Maç boyunca geri sayıya düşmeyen ve oyun hakimiyetini elinde tutan Büyükçekmece Basketbol, Karşılaşmanın ilk periyotunu 25-21 önde bitirdi. Bu periyotta Burak Şaşmaz ve Gökhan Şenol'un üst üste atılan sayıları dikkat çekti.

Ikinci periyotta Mg Spor skor farkını 2 sayıya kadar indirdi. Ancak Büyükçekmece art arda attığı 3lüklerle devreyi 10 sayı farkla kapatmayı başardı. Maçın ikinci devresine Büyükçekmece Basketbol büyük moralle sahaya çıktı. Farkı 18e çıkaran Büyükçekmece skoruna skor kattı. 3.periyot da Doğuş Topçu'nun buzzer beater'ı ile 72-46 kapandı . Son periyot oyuncu değişikliğine yönelen Büyükçekmece, 88-56 skor ile salondan galip ayrılan takım oldu.

88-56 skor yaparak 32 sayıyla rakip takımı moral bozukluğuna uğrattı. Büyükçekmece Basketbol, bu galibiyetle 6 puanda olarak grubunun lideri olmayı başardı.

Dev posterler

Haberin Devamı

Büyükçekmece Basketbol Yöneticilerinin oyuncularına sürprizleri vardı. Maç öncesi kimselere ser verip sır vermeyen yöneticiler, oyuncularını salona girdiklerinde şoka soktu. Sahaya çıkan oyuncular, duvarlardaki dev posterlerini görünce şaşkına döndü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!