Sneijder kulüp arıyor

Güncelleme Tarihi:

Sneijder kulüp arıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2016 19:41

Gördüğü kartlar nedeniyle 2.3 milyon Euro ceza kesilen ve ücretinde indirim yapması da istenen Hollandalı yıldızın, uzlaşma yoluna mı, mahkeme yoluna mı gideceği merak edilirken, menajeri kulüp aramaya başladı.

Haberin Devamı

WESLEY Sneijder için kritik tarih....9 Temmuz 2016

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı yarın (Perşembe)  İstanbul’a, ertesi gün ise Florya’ya bekleniyor.
Ve gördüğü sarı kartlar nedeniyle 2.3 milyon Euro para cezası kesilen Sneijder’i, bu gecikme nedeniyle yeni bir ceza daha bekliyor.
Peki, Sneijder konusunda tarihi cezanın ardından neler yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor?..

RİEKERİNK’E ARADI

- Sneijder, Galatasaray kulübünden 1 Temmuz’da İstanbul’da olması istenen daveti aldıktan sonra geçen hafta başında Riekerink’i aradı. “İşlerim var. Ancak 8 Temmuz’da İstanbul’da olabilirim” dedi.
- Riekerink’in yanıtı “ Bu konu ile ben değil yönetim kurulu ilgileniyor. Onlardan izin al” oldu. Ancak Sneijder kimse ile temasa geçmedi ve tatiline devam etti.
- Sneijder’e kesilen 2.3 milyon Euro’luk cezanın içinde sezon açılışına katılmaması olmadığı için ilave bir ceza ihtimali de kendisini bekliyor.Yarın akşam İstanbul’da olur ise 2 gün izin de hesaba katıldığında antrenmanlara 6 gün geç katılmış olacak. Ve yönetim isterse 6 günlük bir ceza daha kesebilecek.

Haberin Devamı

7.5 MİLYONA SERBEST

- Cezalar ve ücretinde indirim yapması yönündeki taleplerle köşeye sıkışan Hollandalı yıldızın tavra merakla bekleniyor. Acaba, Sneijder sulh yoluna mı, yoksa mahkeme yoluna mı başvuracak?
- Bu belirsizlikler yaşanırken, çarpıcı bir gelişme daha ortaya çıktı. 7.5 milyon Euro serbest kalma bedeli olan Wesley Sneijder’ın menajeri Guido Albers futbolcusuna kulüp aramaya başladı. Albers, bazı kulüplerle görüşmelerde bulunurken, şu ana kadar Galatasaray Kulübü’ne gelmiş resmi bir teklif yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!