Skyliners rahat: 65-55

Güncelleme Tarihi:

Skyliners rahat: 65-55
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2008 10:02

Murat Didin ve Engin Gençoğlu'nun çalıştırdığı Frankfurt Deutschebank Skyliners korkulu rakibi Eisbaeran Bremerhaven'i 65-55 mağlup ederek ligdeki üçüncü maçında ikinci galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

MAÇTAN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

Almanya 1. Basketbol Ligi'nde Murat Didin ve yardımcısı Engin Gençoğlu'nun çalıştırdığı Frankfurt Deutschebank Skyliners sahasında hiç yenemediği korkulu rakibi Eisbaeran Bremerhaven'i 65-55 mağlup etti. Ligdeki üçüncü maçında ikinci galibiyetini alan Frankfurt ekibi şampiyonlukta iddialı olduğunu oynadığı başarılı basketbolla rakiplerinede göz dağı verdi.
Hızlı başladı

Karşılaşmaya hızlı giren Deutschebank Skyliners, kadrosuna bu sezon başında Antalya Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Gordon Lorenzo ve Keith Simmons'la bulduğu sayılarla ilk periyodu 19-16 önde geçti. İkinci periyotta üstün oyununu sürdüren Murat Didin'in talebeleri 27-15'lik skor üstünlüğü sağlayıp ilk yarıyı 42-29 önde kapadı.
Rakibine iyi defans uyguladılar

Frankfurt-Höchst Ballsporthalle'yi dolduran 4 bin 390 seyirci önünde Frankfurt üçüncü periyottada adeta rakibine basket dersi verdi. Rakibine etkili savunmasıyla fazla sayı atmasını önleyen Deutschebank Skyliners Evtimov, Roller ve Simmons'la kazandığı sayılarla farkı birara 22 sayıya yükseltti. Üçüncü periyot 53-35 Frankurt'un üstünlüğüyle geçildi. Son periyotta Murat Didin'in yedek oyuncularına süre vermesiyle Bremerhaven farkı eritti. Bu periyotta 20-12'lik skor üstünlüğü konuk ekibin oldu. Frankfurt karşılaşmadan 65-55 galip ayrılarak üç maçta topladığı 4 puanla 6. sıraya yükseldi.
Gordon göz doldurdu

Frankfurt'ta Lorenzo Gordon 11 Ribaunt kazanıp 16 sayı kaydeden Gordon Lorenzo en skorer olurken n die Frankfurter die Gäste aus dem Norden mit 65:55. Lorenzo Gordon (16 Punkte, 11 Rebounds), Keith Simmons (13), Ilian Evtimov (12) ve Pascal Roller (11) sayı kaydedip çift haneli sayılara ulaştılar. Bremerhaven'de ise 13 sayı kaydeden Slaughther ile 12 sayı üreten İvey en skorerler oldular.
Murat Didin mutlu

Murat Didin karşılaşma sonrası" Ligin güçlü ekiplerinden Bremerhaven'e karşı oyuncularımın gösterdiği performansından çok mutluyum. Ayrıca bu rakibimize takımın negatif serisine son verdiğimiz için sevinçliyiz. Şeker bayramında oyuncularım bana galibiyet hediye ederek ikinci bayramı yaşattılar" dedi.
Frankfurt Deutschebank Skyliners 11 Ekim cumatesi günü Ulm ile deplasmanda karşılaşacak. Ulm Kuhberghalle'deki maçın başlama saati 19.00.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!