Skyliners Berlin'i ezdi

Güncelleme Tarihi:

Skyliners Berlini ezdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2009 11:24

Alman Basketbol 1. Ligi'nde şamiyonluk yarışı veren Deutsche Bank Skyliners ekibi, ikinci sırada bulunan Alba Berlin'i seyircisi önünde 73-66 mağlup etti. Playoff'a kalmayı garantileyen Murat Didin'in talebeleri bu sonuçla ligde 42 puanla 4. sıraya yükseldi.

Haberin Devamı

ALMAN Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden başarılı koç Murat Didin'in çalıştırdığı Deutsche Bank Skyliners ekibi güçlü takımlardan Alba Berlin'i kendi sahasında mağlup etti: 73-66. Frankfurt Ballsporthalle'de oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Alba Berlin ilk beş dakikayı 6-7 önde kapadı. İlk çeyrek ise Berlin'in üstünlüğüyle kapandı: 15-19. İkinci çeyrekte seyircisinin de desteğiyle atak bir oyun sergileyen Skyliners takımı üstün performansıyla bu periyodu önde kapamasını bildi: 17-13. İlk yarı 32-32 berabere bitti.


İKİNCİ YARIDA BÜYÜK MÜCADELE


İkinci yarıya iki takım da hızlı başladı. Üçüncü çeyreğin bitmesine saniyeler kala Keith Simmons7ın serbest atıştan kazandığı sayılarla Frankfurt ekibi bu periyodu önde kapadı:54-52. Maçın son beş dakikasına Skyliners ekibi önde girdi:63-62. Bank'tan gelip son çeyrekte oyuna dahil olan Adam Emmenecker, attığı üçlükle takımı öne geçirdi. Bu üçlüğün ardından Konrad Wysocki'nin smacı ise salonda bulunan beş bin Skyliners taraftarını coşturdu. Maçın son çeyreğini de 19-15 önde geçen Murat Didin'in takımı Skyliners maçtan galip ayrılan taraf oldu:73-66.

Haberin Devamı

Skyliners'te 15 sayıyla Lorenzo Gordon takımın skor yükünü omuzlarken, onu 12 sayıyla Konrad Wysocki takip etti. Alba Berlin'de ise Casey Jacobsen 14 sayıyla en skorer oyuncu olurken onu 10 sayıyla Adam Chubb ve Immanuel McElroy izledi.


Maçtan sonra basın açıklaması yapan Skyliners'in antrenörü Murat Didin, Berlin gibi güçlü bir takımı yendikleri için çok mutlu oldukların belirtti. Didin,"Berlin gibi güçlü bir takıma oynamak hiç kolay olmadı. Berlen Alman Baskebolu'nun en büyük temsilcilerinden biridir. Ama bizim de hedefimiz Almanya şampiyonluğunu kazanmak. Bugün Alba Berlin'i burada yenerek bunu başarabileceğimizi gösterdik." dedi.


Skyliners son maçını 9 Mayıs Cuma günü, ligin dokuzuncu sırasında buluna ve Play off mücadelesi veren Quakenbrück ile deplasmanda oynayacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!