Sızırlılar yeni yöneticilerini seçti

Güncelleme Tarihi:

Sızırlılar yeni yöneticilerini seçti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 25, 2007 22:00

Almanya'nın Wuppertal kentinde faaliyetlerini sürdüren Sivas'ın Gemerek ilçesine bağlı Sızırlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yeni yöneticilerini belirledi.

Haberin Devamı

90 üyesi bulunan dernek 10. yılında 46 üyenin katılımıyla seçime giderek, dernek başkanlığına Hakan Sipahi'yi getirdi. Yeni yönetim kurulu üyelerinin isimleri ise şöyle: İkinci başkan Ali Güngör, muhasip Erol Macit, kültür sorumlusu Lütfiye Macit ve Hüseyin Göksu, üyeler; Yusuf Macit,Yusuf Ulutaş,Yalçın Kaplan, Adem Kaplan. Denetleme Kurulu'na ise Süleyman Sipahi, Erdal Balkaya ve Mahmut Macit seçildiler.

Derneğin yeni Başkanı Hakan Sipahi, geçen dönemde derneğin Sızır kasabasındaki mezarlığın düzenlenmesi için 5 bin Euro, kasabadaki kimsesiz yaşlı bir bayana da bin Euro yardım yaptıklarını belirterek, gelecekte ihtiyacı olanlara yine bu tür yardımların devam edeceğini söyledi. Sipahi, derneğin girişimiyle kasabaya dikilen 10 bin adet çam ağacının bakımsızlıktan kuruduğunu öğrendiklerini ve bu durumun kendilerini çok üzdüğünü vurguladı. Başkan, bu ağaçların yerine yenilerinin dikileceğini vurgulayarak, 'Bu ağaçların bakımını derneğimiz karşılayacaktır. Bir ağaç bir can demektir. Kasabamızı ağaçlandırmak için elimizden gelen tüm imkanları kullanacağız' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!