Sivasspor Avrupa’da futbolcu seçecek

Güncelleme Tarihi:

Sivasspor Avrupa’da futbolcu seçecek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2010 10:48

SÜPERLİG takımı Sivasspor, 5-6 Haziran tarihleri arsında Almanya’nın Nürnberg kentinde "Sivasspor Avrupa Futbolcu Seçmeleri" adı altında yapacağı organizasyona Türkiye’den ve Avrupadan çok sayıda temsilci katılacak.

Haberin Devamı

5 Haziran sabah 9.00’da başlayacak seçmeler Sportanlage Muggenhof Adolf-Braun Strasse 60 Nürnberg adresinde gerçekleşecek. 1985-1994 yaş grupları arasında yapılacak seçmelere Sivasspor’un alt yapı sorumlusu Murat Sahin, A takım teknik ekip ve altyapı antrenörleri izleyecek.


Seçmelere Süperlig, Bank Asya 1. Lig ve 3. lig takımları da temsilcilerini göndererek takımlarına futbolcu beğenecekler. Süperlig takımı Manisaspor antrenör Atilla Güneş, Bank Asya liginin yeni takımı Akhisar Belediyespor adına İlker Yanar, Konyaspor adına Mustafa Eraydın, Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Lüleburgazspor Başkanı Siyami Arslan ve Çorumspor Futbol Şube Sorumlusu Mahmut Çolak da futbolcu izleyecekler.


Yabancı takımlar da ilgi gösteriyor
Sivasspor’un ilk kez Avrupa’da yaptığı futbolcu seçmelerine ayrıca Azerbaycan, FK Karabağ takımının Sportif Menejeri Asıf Askerov, Bosna Hersek’ten FK Velez Mostar Takım Menejeri Avdo Dizdarevic, Çin Süperlig takımı Qingdao Jonoon Football kulübünden Zhang Ming de seçmeleri izleyecekler arasında bulunuyor.

Haberin Devamı

Avrupa’dan genç yetenekler katılıyor
Seçmelere Almanya haricinde Fransa,Hollanda, Belçika, İsviçre, Avusturya, Danimarka’dan genç yetenekler katılacak. Danimarka dan dahi müracaatlar var.Seçmelerle ilgili geniz bilgi için Sivasspor’un resmi sitesinden bilgi alınabileceği bildirildi."www.sivassporsecmeleri.de"

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!