Sinan Bolat resmi teklif yok

Güncelleme Tarihi:

Sinan Bolat resmi teklif yok
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2010 15:16

BLÇİKA Ligi ekiplerinden Standard Liege'de forma giyen milli kaleci Sinan Bolat, sağ diz yan bağlarındaki sakatlık nedeniyle bir ameliyat geçirdikten sonra dinlenen 22 yaşındaki file bekçisinin Galatasaray’a tarnsfer olacağı hakkında menejeri Kısmet Eriş hiçbir resmi teklifin olmadığını açıkladı.

Haberin Devamı

Belçika Büyükelçisi Murat Ersavcı ile görüşen Sinan Bolat, Büyükelçi Ersavcı’ya giydiği formasını hediye etti. Büyükelçi ziyareti esnasında Sinan Bolat’ın menajeri Kısmet Eriş, Basın Müşaviri Müge Odakaş, Brüksel Başkonsolos Muaavini Ali İhsan İzbul, Büyükelçilik Müşteşari Korkut Tufan hazır bulundular.

Büyükelçi Murat Ersavcı, “Sinan Bolat burada bizim gurur kaynağımız. Avrupa Birliği dönem başkanlığından önce Türkiye’de ziyarette bulunan Belçika Başbakanı on beş dakika Sinan Bolat’tan bahsetti. Ben kendisine başarılarının devamını diliyorum, ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim ve Belçika’nın gurur kaynağı, Türk veya Belçika takımında başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Büyükelçi Murat Ersavcı’yı ziyaretinde soruları cevaplayan Sinan Bolat “Açıkçası transferlerle ilgili konuşmayı pek sevmiyorum. Şuan sakatlığımın tedavisi için uğraşıyorum. Ben buraya büyükelçimizi ziyarete geldim. Şunu söyleyebilirim hiçbir resmi teklif yok. Türkiye’de oynamak isterim. Türk gençlerine hedeflerini koysunlar ve hedeflerine ulaşmak için çaba göstersinler” dedi.

Kaleci Sinan Bolat’ın menajeri Kısmet Eriş “Transferle ilgili kesin söyleyeyim hiçbir kimseyle görüşmemiz yok. Adnan Sezgin İstanbul’da. Şuan biz Sinan’ın tedavisi ile meşgulüz. Sinan için hiç kimseyle görüşmüyoruz, ne Galatasaray’la ne Türk takımıyla nede yabancı takımla görüşmemiz yok. Bizim amacımız bir an önce sakatlığının geçmesidir. Şuan Galatasaray’ın kalecisi sakat bir kaleciden daha iyidir” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!