ŞİMDİ DE PATLAK LASTİK CAN ALDI

Güncelleme Tarihi:

ŞİMDİ DE PATLAK LASTİK CAN ALDI
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2007 17:01

Sıla yolunda meydana gelen kazada, Kars'tan Berlin'e dönmekte olan dört kişilik Baydağ Ailesi'nden aracı kullanan, baba Burhan Baydağ öldü. Oğlu Erman ise ağır yaralandı. Belgrad'a 100 kilometre uzaklıktaki, Sremska Mitrovica şehri yakınlarında otoyolda meydana gelen kazada, anne Keriman ile kızları Gizem yara almadan kurtuldular.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Berlin kentinde yaşayan ve memleketi Kars’ta yıllık iznini geçiren dört kişilik Baydağ ailesi, dönüş yolunda Belgrad'a 100 kilometre uzaklıktaki, Sremska Mitrovica kenti yakınlarında feci bir kaza geçirdi. Kazaya araba lastiğinin patlamasının neden olduğu belirlenirken, yorgunluk ve hızın da olayda büyük rol oynadığı kaydedildi.

KAZA NASIL OLDU

Kars’tan, B-MT 609 plakalı BMW ile yola çıkan Baydağ Ailesi, önce Ankara’ya uğradı. Buradan tekrar yola koyulan baba Burhan Baydağ (44), anne Keriman Baydağ (37), çocuklar Erman Baydağ (17) ve Gizem Baydağ (9) çarşamba günü Belgrad’ı sorunsuz geçtiler. Saat 13.00 sıralarında, Sremska Mitrovica kenti yakınlarında hızla ilerleyen aracın ön lastiği patladı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden Burhan Baydağ, sol şeritte bulunduğu bariyerlere şiddetle çarptı. Aracın önü parçalanırken, Burhan Baydağ olay yerinde öldü. Yanında oturan oğlu Erman ise ağır yaralandı. Kaza sırasında arka koltukta uyuyan anne Keriman ile kızı Gizem olaydan yara almadan kurtuldular. Şokta olan Keriman Baydağ, kazanın nasıl meydana geldiğini bilmediğini söyledi

HASTANEYE KALDIRILDI

Kazada ölen Burhan Baydağ, Mitrovica Hastanesi'ndeki morga kaldırılırken, oğlu Erman Baydağ, hızla Belgrad’taki Urgen Zentrum Hastanesi'ne götürüldü. Burada, bir dizi ameliyat geçiren ve yoğun bakıma alınan Erman’ın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

KONSOLOSLUK İLGİLENDİ

Kaza sonrası olay yerine giden Belgrad Türk Konsolosluğu ilgilileri, aile ile ilgilenerek, anne Keriman ile kızı Gizem’in Belgrad’da bir otele yerleşmelerini sağladı. Olayın şokunu atlatamayan Keriman Baydağ’ın henüz eşini kaybettiğinden habersiz olduğu belirtildi.

YAKINLARI GELİYOR

Olayın duyulmasının ardından Berlin’de yaşayan Baydağ Ailesi'nin yakınları Sırbistan’a hareket etti.
Sırbistan polisi, Türk sürücüleri uyararak, yorgun ve hızlı araç kullanılmamasını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!