Sıla yolunda feci kaza

Güncelleme Tarihi:

Sıla yolunda feci kaza
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2011 13:05

Almanya'nın Heilbronn kentinde yaşayan işadamı Veysel Bıyıklı, eşi ve beş çocuğuyla birlikte çıktığı izin yolunda Darmstadt mevkiinde feci kaza geçirdi.

Haberin Devamı

Bugün sabah saat 05.00'te meydana gelen kazada, 40 yaşındaki Veysel Bıyıklı hayatını kaybederken kazada yaralanan eşi Dilek ile çocukları Yasemin (20), Cemre (17), Bedirhan (14), Ömer (13) ve Malik (5) yaralandılar. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Frankfurt Havaalanı'ndan memleketleri Samsun/Çarşamba'ya uçmak için yola çıkan Veysel Bıyıklı'nın yönetimindeki kırmızı renkli minibüs, A-5 nolu otobanda sollama şeridinde seyreden Mannheim plakalı küçük bir araç tarafından yandan sıyırdı geçti. Bunun üzerine Veysel Bıyıklı yönetimindeki araba savrularak şarampolden yuvarlanarak ağaca çarptı.

Veysel Bıyıklı olay yerinde hayatını kaybederken, kolu kırılan eşi Dilek (38) ile çeşitli yerlerinden yaralanan beş çocuğu da Frankfurt, Darmstadt ve Wiesbaden hastanelerinde tedavi altına alındılar. Kazada ayrıca, sollayan araçta bulunan dört kişidin ikisi de ağır yaralandı. Polis arabayı kullanan 30 yaşındaki sürücünün ehliyetsiz olduğu ve kendisi ile yanında oturan 31 yaşındaki kadının kazayı hafif yaralı olarak atlattığını bildirdi.

Aile yakınlarından alınan bilgiye göre, yarın Heilbronn Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Veysel Bıyıklı'nın cenazesi memleketi Samsun/Çarşambaya götürülecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!