Sıla Yolu'nda doğum

Güncelleme Tarihi:

Sıla Yolunda doğum
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2007 23:32

Türkiye'den izin dönüşü Bulgaristan'da bir benzincide mola veren 3 çocuk annesi Feyza Küçükoğlu, girdiği lavaboda dördüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Muhammet Beraat ADAC'ın özel ambulans uçağıyla Almanya'ya geldi.

Haberin Devamı

Almanya’nın Hannover kentinde yaşayan Feyza Arif Küçükoğlu çiftinin dördüncü çocuğu, Bulgaristan’da dünyaya geldi. 6 hafta önce Almanya’ya dönmek için yola çıkan Küçükoğlu ailesi, Kapıkule Sınır Kapısını geçtikten 600 metre kadar sonra bir benzincide mola verdi. Elini yüzünü yıkamak için lavaboya giden 3 çocuk annesi Feyza Küçükoğlu (37), dördüncü çocuğunu lavaboda dünyaya getirdi. Arif Küçükoğlu (45), hemen acil servisi aradı. Bebek hemen hastaneye kaldırıldı. 990 gram ve 34 santimetre doğan Muhammet Beraat isimli bebek, 6 hafta sonra Alman Otomobil Kurumu’nun (ADAC)özel ambulans uçağıyla Bulgaristan’dan alınarak önceki gün ailesine teslim edildi.
7 AYLIK DÜNYAYA GELDİ

Feyza Küçükoğlu, bebeğini 7 aylık dünyaya getirdiğini söyledi. Doğum öncesi hiç bir sancısının olmadığını ve doğumun bir kaç dakika içinde gerçekleştiğini anlatan anne Küçükoğlu, 'Allah onu bize bağışladı. Her şey biranda olup bitti. Doğum öncesi hiçbir sancım da yoktu. Oğluma kavuştuğum için çok mutluyum. Bize yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.
DOKTORLAR BIRAKMADI

Oğlunun kaldırıldığı Bulgar hastanesinde çok iyi bakıldığını ve kendilerine Filibe Başkonsolosluğunun çok yardım ettiğini anlatan Arif Küçükoğlu, 'Acil servis 15 dakika sonra geldi. Eşim ve oğlum hastaneye kaldırıldı. Hastanede 2 gün kadar kaldık. Bu arada ADAC’ı aradık. ADAC ambulans uçağı göndereceğini söyledi. Ancak, hastane doktorları, çok küçük dünyaya gelen bebeğin yolculuğa elverişli olmadığını, en az 1 kilo 500 gram gelinceye kadar hastanede kalmasını tavsiye etti. Bunun üzerine biz zorda olsa döndük. Daha sonra yine çocuğumuzu görmek için Bulgaristan’a gittik. Berat gecesi doğduğu için Muhammet Beraat ismini verdiğimiz bebeğimin sağlık durumu iyiye gidiyordu. Aradan geçen 6 hafta sonra ADAC doktorların talimatıyla bebeğimiz özel uçakla gidip bize getirdi. Filibe Başkonsolosluğu çalışanları ile hastane doktorlarına çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!