Şifayı güvercinlerde buldu

Güncelleme Tarihi:

Şifayı güvercinlerde buldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2009 14:49

Delmenhorst kentinde fırıncılık yapan Özden Çelik, bir yıl önce arkadaşında gördüğü güvercinlere merak sardı. İşinde yaşadığı sıkıntı ve stresten şeker hastası olduğunu söyleyen Çelik'in şeker düzeyi güvercinleri beslemeye başladıktan sonra 400'den 160'a indi.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Delmenhorst kentinde yaşayan 39 yaşındaki Konyalı Özden Çelik, şifayı güvercinlerde buldu. Güvercinlere merak saran şeker hastası Çelik'in şeker oranı 400'den 160'a düştü. Fırıncılıkla uğraşan, sıkıntı ve stresten şeker hastası olduğunu söyleyen Özden Çelik, güvercinlerle uğraşmanın, onları izlemenin kendisini rahatlattığını söyledi. Güvercinlerle iyi dost olduğunu söyleyen Özden, „Güvercinleri bir arkadaşımda gördüm. Evimde onları besleyecek yer olduğu için bir kaç tane aldım. Onlarla uğraşmaya başlayınca kendimi rahat hissettim. Güvercinler stres ve sıkıntılarımı aldı. Bunun üzerine güvercin sayısını çoğalttım. Şu anda 20'yi aşkın Adana yerlisi ve Şami cinsi kuşlarım var. Çok güzeller. Havada takla atmaları, senden yem beklemeleri çok güzel“ dedi.

YÜKSEK ŞEKERİM DÜŞTÜ

Güvercinlerle uğraşmaya başladıktan sonra yüksek şekerinin düştüğünü anlatan Çelik, „17 yıldır Almanya'dayım stres ve sıkıntıdan şeker hastası oldum. Güvercinler bana şifa oldu. 400'lerde olan şekerim şu anda 160'lara indi. Buna ben dahi inanamadım. Artık boş zamanlarımı kuşlarımın yanında geçiriyorum. Ne kahvehaneye ne de başka yere gidiyorum. Kuşların bizden fazla beklentisi de yok. Yuvalarını temizleyip yemlerini vermek onlara yetiyor“ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!