Şifa en güzel 3. kız

Güncelleme Tarihi:

Şifa en güzel 3. kız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2013 17:29

ALMANYA güzellik yarışması 'Miss Germany 2013' finali cumartesi akşamı Almanya'nın en büyük eğlence parkı olan Avrupa Parkı'nda yapıldı.

Haberin Devamı

Finalde yarışmanın kraliçesi 480 puanla Miss Aşağı Saksonya Güzeli Caroline Noeding (21) seçildi.

Podyum'a 17. sırada çıkan Caroline Noeding iki hafta önce diğer finalistlerle beraber İspanya kampına giderken 12 bin metre yükseklikte, bulutların üstünde 'Miss Condor' güzeli seçilmişti.

İki kez kraliçe ünvanı kazanan Noeding "Çok heyecanlı ve mutluyum. Ne diyeceğimi henüz bilemiyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

2013 kraliçesi Miss Aşağı Saksonya güzeli Caroline Noeding'e tacını Miss Germany 2012 kraliçesi İsabel Gülck'ten devraldı.

Yarışmada jüriden 200 puan kazanan Miss Hamburg güzeli Jule Antea Walkowiak (17) finalde ikinci geldi.

İkinci gelen Walkowiak, "İlk başta arkadaşım Noeding'i tebrik etmek istiyorum. Podyumda çok güzeldi. Adeta süper bir performans gösterdi' dedi. Podyuma 24 numarayla son sırada çıkan Miss Kuzey Almanya güzeli Şifa Çakarer (17) jürinin verdiği 140 puanla yarışmanın üçüncü güzeli ilan edildi.

Almanya'nın en güzel üç kızı arasında bulunmaktan memnun olduğunu ifade eden Çakarer "Kraliçe seçilmediğime üzülmüyorum. Almanya'nın en güzel 24 kızı arasında yarışmam ve ilk üçe girmem bile beni çok mutlu etti" diye sevincini dile getirdi.

Dans ve müzik bir arada
Cumartesi akşamı düzenlenen 'Miss Germany 2013' finalinde yaşları 17-25 olan 24 finalist podyuma akşam kostümü ve mayo defilesiyle çıktı.

Yarı finalde 16 rakibini eleyen 8 finalist içinde Miss Berlin Sandra Wuttke (23), Miss Thüringen Diana König (25), Miss Orta Almanya Stefanie Leicht (19), Miss Schleswig-Holstein Lena Siebolds (25), Miss Hamburg Jule Antea Walkowiak (17), Miss Aşağı Saksonya Caroline Noeding (21), Miss Doğualmanya Liza Grundig (23), Miss Kuzey Almanya Şifa Çakarer yer aldı.

Yaklaşık üç saat süren final gecesinde zengin şov, dans, müzik eğlence programı finali renklendirdi. İlk defa 'Miss Germany' şarkısını sahnede tanıtan sanatçı Gee Road bine yakın izleyenden tam not aldı. Miss Germany 2013 kraliçesine Alfa Romeo Giulietta model araba hediye edildi.

Finalistlere verilen zengin hediyeler arasında tatil, giyim, ayakkabı ,kozmetik, mücevher gibi çok sayıda değişik hediyeler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!