Sevgilinin korkunç intikamı

Güncelleme Tarihi:

Sevgilinin korkunç intikamı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2015 14:39

İngiltere’nin Sheffield kentinde yaşayan Marie Wright (28) isimli kadın 5 aylık sevgilisi Alexander Cooper’ı işten kovduktan sonra yalnız kaldığı evinde garip olaylar yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

Eşyalarının yerinin değiştiğini, zaman zaman dolaptaki yemeklerin eksildiğini ve bazı eşyaların da ortadan kaybolduğunu fark eden kadın çatıya açılan küçük kapakta kirli el izleri görünce iyice korktu.

Bunun üzerine eski sevgilisi Cooper’ı arayan ve ondan “evinin çatı aralığına bir göz atmasını rica eden” Wright eski sevgilisini bunu yapmaya ikna edemeyince ve artık değerli eşyaları da kaybolmaya başlayınca kendi başına çatı katına çıktı ve akıl almaz bir gerçekle karşılaştı.

ORAYA YERLEŞMİŞ

Wright çatı katında eski sevgilisi Cooper’ın kendisi için oluşturduğu derme çatma odayı bulmuştu. Adamın kendisine bir yatak bile yaptığını ve yaklaşık iki haftadır ondan habersiz bu odada yaşadığını fark eden kadın hemen polis çağırdı.

Sheffield Kraliyet Mahkemesi’nde yargılanan Cooper 16 ay hapis cezasına çarptırıldı ve onun Wright ile iletişime geçmeye çalışması da yasaklandı.

Sun gazetesine konuşan Marie Wright “Onun yaptığını görünce kendimi hasta hissettim. Çok korkunç bir durumdu. Korku filmi gibiydi. Onu tanıyorum sanırdım ama tanımıyormuşum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!