Sevdiklerinizden mesajlar

Güncelleme Tarihi:

Sevdiklerinizden mesajlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2008 16:36

Sıla Yolundaki yakınlarınız, akrabalarınız, arkadaşlarınız, sevdikleriniz sizlere şu mesajları gönderdiler:

Haberin Devamı

Mehmet SAVRAN (Münih):
Moosburg'taki tüm dostlarıma sıla yolundan selamlar. Dostlarım ben Türkiye’ye tatile gidiyorum. Yola çıkarken göremediğim arkadaşlarım ve yakınlarım beni bağışlasın. Hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum. Yolculuk şimdilik sorunsuz gidiyor.

Alper AMAL (Münih):
Landslaut'daki arkadaşlara Hürriyet Hizmet İstasyonu'ndan selamlar. Arkadaşlar bizim için tatil başladı. Yollar çok iyiydi. Size tavsiyem yola Pazar, Pazartesi veya Salı günü çıkın. Yollar ve gümrükler boş oluyor. Damadım Kemal senada selamlar. Oğlum biz gelinceye kadar evlere iyi bakın. Münih Havaalanında çalışan tüm Türklere selamlar.

Ünal ve Beytullah ÖZDEMİR (Belçika):
Dostlar oğlum Beytullah’la sizlere Sırbistan’tan kucak dolusu selamlar. Yollar çok iyiydi. Kurallara uyarak geldik bir kuruş rüşvet vermedik. Oğlum Gökhan, sende İspanya’da tatil yapmayı bırak Türkiye’ye gel. İnan Türkiye her yerden güzel.

Serkan KARAMAN (Belçika):
Belçikadaki tüm gurbetçilere selamlar. Sevgili dostlar; yollarda kurallara uyarak gelin. Sırbistan’ın yolları yolları çok iyi ama çok viraj ve tümsek var. Buna dikkat edin. Biz çorba parası vermedik inşallah bizden sonra gelenlerde vermez.

Hacer Karakuş (Schelz-Saarland): Emir, Meryem Samancı, Hatun Yavuz ve Saadet Garip,
hepinize sevgiler. Hava güneşli ve sıcak. Yollar hafta içi tenha. Siz hafta içi yola çıkın.

Alp Bozkurt (Amsterdam): Tüm sıla yolcularına Allah kolaylık versin. Yollar güzel, fakat yorgun araç kullanmayın. Dikkat edilirse sağ salim gideceğiniz yere ulaşırsınız. Ben öyle yapıyorum.

Tahir Boyraz ( Amsterdam): Hollanda’dan bu yana bir sorun yaşamadım. Geride kalan arkadaşlarıma ve dostlarıma sonsuz selam ve sevgilerimi iletiyorum.

Ahmet Vural (Anwers): Son kez 10 yıl önce karayoluyla Türkiye'ye gitmiştim. Biraz aceleci olduğum için Avusturya'da aşırı hızdan 120 Euro para cezası ödedim. Sizler benim gibi aceleci olmayın. Yavaş gidin, uykunuzu alın.

Erkan Kaya (Köln): Eşim Hülya , yolları sorunsuz katediyorum. Seni 10 gün içinde bekliyorum. Euro'ları unutma. İstanbul’un tadını çıkaralım.

Hakan Gündoğdu (Köln): Sıla yoluna dinlenmiş ve sabırlı bir şekilde devam ediyorum. Sizler de acele etmeyin. Tatil amaçlı gittiğinizi unutmayın. Kötü durumla karşılaşmamak için trafik kurallarına dikkat edin.

Özlem Kaplan (Duisburg): Bütün Kaplan ve Aslan ailesine sıla yolundan binlerce selam ve sevgi yolluyorum. Sizler uçak ile geleceksiniz. Sizi hasretle bekliyoruz.

Ali Angın (Plettenberg): Almanya’da iken Hürriyet'te yayınlanan mesajları okuyordum. Şimdi mesaj gönderme sırası bana geldi. Şeker, Angın, Tirgil ve Kara ailelerine Hürriyet Hizmet İstasyonundan sonsuz sevgi ve selamlarımı iletiyorum.

Salim Bibar (Leverkusen): Arkadaşlar, uzun yol taksi kullanmaya benzemiyor. Dinlenerek yol alıyorum. Hiç varmamak da var. Onun için geç ama, sağlıklı gidin. Bütün tanıdıklarıma sevgiler.

Selim Tezcan (Essen): Geride kalan arkadaşlarıma sesleniyorum. Biz güzel güzel gidiyoruz. Hadi siz de gelin. Ama muhakkak Hürriyet Hizmet İstasyonuna uğrayın. Biz memnun kaldık. Siz de kalırsınız. Mayo getirmeyi unutmayın. Havuz sefası yaparsınız.

Ersin Suvari (Dormagen): Tüm Gelsenkirchen, Dormagen, Neuss ve Düsseldorferhafen’deki arkadaşlarıma mesajımdır. Hepinize selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Çok rahatız.

Ahmet Sarı (Espelkamp): Nais’taki Hürriyet Hizmet İstasyonundan çok memnun kaldım. Gerçekten bize hayli yardımda bulundular. Herkese burayı tavsiye ederim. Espelkamp'a selamlar.

Salih Ergül (Köln): Biz yolumuza devam ediyoruz. Sıcak bastırdı. Sevdiklerimize ve tanıdıklarımıza sevgi ve selamlarımızı iletiyorum.

Diba ve Ömer ÖNEL (Düren): Yıldız Göklü ile ailesine ve bütün arkadaşlarımıza Sırbistan'dan bol selamlarımızı gönderiyoruz. Bu yıl izine gelemeyen herkese seneye tatil diliyoruz. Yollar çok iyi. Uykunuzu alın, dikkatli ve yavaş gelin.

Mehmet CAN (Köln): Frechen'deki tüm Tuncelilere selamlar. Coşkun yol açık. Fazla düşünme, hemen yola çık. Ancak Audi ile gelme. Bir daha motor değiştirmek zorunda kalabilirsin.

Yılmaz KAHRAMAN (Viyana): Hürriyet'e Sıla Yolu hizmeti için çok teşekkür ederiz. Burada çok iyi dinlenme fırsatı bulduk. Hannover'deki akrabalarıma selamlarımı gönderiyorum. Baldızım Fatma, sen de ben gelene kadar çiçeklerimi sulamayı sakın ihmal etme.

Veli KAYMAKÇI (Bottrop): Anneme, babama ve kardeşlerimi buradan selamlıyorum. Yolculuğumuz çok iyi geçiyor, herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Kendinize iyi bakın, güzel bir tatil sonrası görüşmek üzere.

Ahmet ÇAKIR (Kremsstein): Almanya’da cezaevlerinde yatan tüm kader mahkumlarına sıla yolundan selamlar. Özellikle Celal Bayer, Sıla Yolu Hizmet İstasyonuna senin için özel uğrayıp sana bu mesajı yazdırdık.Bu mesaj aracılığıyla da seni ne kadar çok sevdiğimizi tüm dünya duysun istedik

Hasan AKTAŞ (Raunheim): Limes caddesindeki tüm komşulara selamlar. Yolculuğumuz süper geçiyor.

Osman DANLI (Frankfurt): Zeki ARGAVLALI (Speyer): Sivaslı İlyas, ne zaman kahvehaneye geldiysem oturacak yer bulamadım. Kazandığın paraları ne yapacaksın? Bak ben kazandıklarımı yiyorum, sen bu yıl izine bile gelmiyorsun. Osman demedi deme, kefenin cebi yoktur

Şaben ŞENER (Duisburg): Damatçı Mehmet, paralarını damatlara biriktirmekten vazgeç. Bak öldüğün zaman bir gün olsun bile onlar mezarının başına bir gün olsun bile gelmez. Şu paralarını ye de rahat yaşa.

İsmail AKSOY (Limburg): Kürt Yımaz, Şefim beni niye yalnız bu yollarda bıraktın? İnşallah sen elime düşmezsin, o zaman görüşürüz.

Gürcü GÖRGÜLÜ (Stockholm): Talha, bizim yolculuğumuz iyi geçiyor. Gelirken akıllı ol, arabada rahat dur yoksa kafanı kırarım.

Metin AKDENİZ (Wuppertal): Zıvalı Niyazi, benimle gelseydin şimdi sana Hürriyet Hizmet İstasyonun da bir yemek ısmarlardım. Ama şimdi bu fırsatı kaçırdın, yemek ısmarlama sırası sende.

Cenk TÜRKEŞ (Fulda): Salih abi, sen hala oralarda mısın? Biz neredeyse İstanbul’a geldik. Kendine iyi bak.

Rüstem DURAN (Rüsselsheim): Çamur Kayınço Laz Nuri, zencilere fazla yaklaşma yoksa döğüşürsünüz. Benden şimdilik 6 haftalığına kurtardın, hadi gözün aydın rahat et.

Mehmet ÜLKÜ (Zaandam): Can dostum güzel insanlara, abime, yeğenime ve tüm dostlara süper yerden bol bol selamlar. Sırbistan Fatih’ini görmeden gitmeyin.

Mehmet ÇETİN (Odense): Yahya ve Burhan, bizi sollayarak gittiniz. Sizin alacağınız olsun. Size gemide ne yapacağımı görürsünüz. Eğer ben sizi 6 mm’lik elektrotla kaynatmazsam ben adam değilim.

Mehmet SOÐAN (Frankfurt): Frankfurt havaalanında çalışan tüm temizlikçi arkadaşlara selamlar. Siz oraları iyi temizleyin, ben gelene kadar her yeri çok iyi temizleyin bana iş bırakmayın

Ahmet GÜNDOÐAN (Frankfurt): Derma Müzik Grubundaki arkadaşlarıma selamlar. 5 hafta sonra sazımla ve sözümle görüşmek üzere.

İbrahim ŞEN (Berlin): Arabayla gelmeye cesaret edemeyen arkadaşlarım ve yurttaşlarım korkmanıza hiç gerek yok. Yollar çok iyi. Sırbistan'dan da çekinmeyin. Kurallara uyarsanız hiçbir sorun yaşamazsınız. Bu arada kızım İlknur, torunlarım Geze ve Sezen'e bol selamlar.

Zeynel ve Zehra GÖZCÜ (Avusturya- Klagenfurth): İyi ki Hürriyet Hizmet İstasyonu var. Kendimizi evimizde hissediyoruz. Çocuklarıma ve torunlarıma bol selamlar gönderiyorum. Dinlenerek çok rahat bir yolculuk yapıyoruz. Aman uykusuz yolculuk yapmayın.

Osman KILINÇ (Höchst Odenwalt): Arkadaşlar, eğer bu yollardan gelecekseniz geçiş yaptığınız ülkenin para birimini kullanın. Yoksa benim gibi dağıta dağıta gelirsiniz

Rafet ÜNLÜ (Zaandam): Bu yıl Türkiye’ye gelemeyip Hollanda’da kalacak olan vatandaşlarımıza Allah sabırlık versin. Bizim yolculuğumuz iyi geçiyor. Bu mesaj aracılığıyla da Sırbistan’da böyle bir hizmeti vatandaşlarımıza sunan Hürriyet yetkililerine de sonsuz teşekkür ederiz.

Bilal SEZEK (Odenwald): Avrupa’daki tüm Kahramanmaraşlılara Sıla Yolu'ndan sevgi ve saygılar.

Hanife AKDENİZ (Wuppeldal): Türkiye’de bir yılın yorgunluğunu atmak kolay olacak diye düşünüyorum. Wupperdal’daki tüm tanıdıklara Sırbistan’dan selamlar.

Sabri KAYA (Owerath): Overath’ta kalan çocuklarımı, gelinlerimi ve damatlarımı şimdiden özlemeye başladık, hepsini çok seviyoruz. Yolculuğumuz iyi geçiyor bizi merak etmeyin.

Hasan DEMİREZEN (Wiesbaden): Ben Macaristan güzergahından geldim. Her şey Hürriyet Hizmet İstasyonu’na kadar çok güzeldi. Yalnızca bu mesajı okuyan herkese şunu söylemek isterim, Macaristan’dan akaryakıt almayın, çünkü çok pahalı.

Hasan MANAV (Rödermark): Weiterstadt hapishanesinde yatmakta olan arkadaş kurbanı biricik oğlumuz Selçuk, seni çok seviyoruz. Yaşanan olayda senin suçun olmadığını da çok iyi biliyoruz. Ama olanlar oldu inşallah en kısa zamanda hak yerini bulur.

İlker ÖNEN (Pfungstadt): Darmstadt Bursaspor’lu futbolculara yeni sezonda başarılar dilerim.

Hüseyin DİKİCİ (Moers): Cevat, okeyi iyi öğren, 6 hafta sonra geldiğimde görüşürüz.

Yasemin DUYSAK (Kaiserslautern): Biz izin tadını şimdiden çıkarmaya başladık. Size Allah oralarda sabırlık versin

Ogün ÖZCAN (LOMMEL): Deli Kadir, ben annemin yaptığı sarmaları yiyerek, İsmai YK’nın ‘Bas Gaza’ şarkısın dinleyerek yolculuğa devam ediyorum. Bu arada ben geri gelene kadar sen ok atmayı öğren.

Süleyman KALE (Maastrich): Uzun yıllardır TIR sürücülüğü yapıyorum. Bu yolları çok iyi bildiğim için bunun rahatlığıyla Türkiye'ye gidiyorum. Buradan çocuklarıma selamlarımı gönderiyorum.

Özgür ve Aslı Altınöz ( Dortmund): Annemiz Ayşe Altınöz ’e ve arkadaşlarımız Ayla ile Hayrettin Bostancı ’ya selamlarımızı ve sevgilerimiz iletiyoruz. Konya Ereğli’ye doğru sorunsuz yol alıyoruz. Bizi merak etmeyin.

Mehmet Bulama (Brühl): Ben Türkiye’den dönüyorum. Kapıkule’den Bulgaristan’a tam 3 saatte girebildim. Türkiye’ye girişlerde de kuyruklar var. İnşaat durmuş ama, az peronla çalışılıyor. Bulgaristan yollarında sıkı polis kontrolü var. Aman dikkat.

Mehmet Altınok (Amsterdam): Hürriyet Hizmet İstasyonuna kadar iyi geldik. Rüşvetlerde biraz azalma var, ama yine de çorba parası isteyenler eksik olmadı. Trafik kazasında ağır yaralanan Ali Tokgöz'e acil şifalar diliyorum.

Mustafa Ceylan (Siegen): Almanya'da otobanlarda çok yığılma vardı, ancak 7 saatte çıkabildik. Sırbistan'da çorba parası isteyen bir polis memuruna bir paket sigarayla verdim. Bütün akrabalarıma selamlarımı gönderiyorum.

Yasin Apaydın (Komp-Linthorst-Duisburg): Kardeşlerim Yaşar ve Mehmet, yollar iyi. Kötü havadan kurtulduk. Sırbistan’da güneş açtı. Kum, deniz ve güneş bizi bekliyor. Sinop sonrası ver elini Akdeniz. Hepinizi öptüm.

Adnan Kara (Wesel- Duisburg): Biz yol boyunca radyodan ,Türkiye- Almanya maçını radyodan dinledik. Biraz üzüldük. Ama moralimizi bozmadık. Türkiye'ye do

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!