Sertab Erener Londra’yı salladı

Güncelleme Tarihi:

Sertab Erener Londra’yı salladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2013 10:30

TÜRK Pop Müziği’nin güçlü seslerinden Sertab Erener, İngiltere Türklerinin ilk sanat akademisi olan London School of Arts’ın yıl sonu etkinliğinde, hayranlarını coşturdu.

Haberin Devamı

Londra’nın ünlü konser salonu Hammersmith bölgesindeki HMV Hammersmith Apollo’da yapılan konserde, Sertab Erener, 8 kişilik özel orkestrası eşliğinde izleyicileri büyüledi. Erener’in müthiş yorumu, iki katlı salonu dolduran yaklaşık 1.500 kişi tarafından dakikalarca alkışlandı. Geceye, Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Ahmet Ünal Çeviköz, eşi Emel Çeviköz, İngiltere’de mukim Türk sağlık sektörü çalışanları birliği olan İTSEB başkanı Eczacı Ali Özbek ile Prof. Dr. Zeki Topcu, Dr. Ali Demirbağ, Dr. Erdinç Harputçu, Dr. Temel Alp, Dr. Orhan Eskicioğlu, eşi Esin Eskicioğlu Dr. İsa Özburun, eşi Sibel Özburun’da davetli olarak katıldılar. Bu kadar çok sağlıkçıların  gecede yer alması konuklar arasında, “Sertab’ın ne kadar çok doktor hayranı varmış” esprisine neden oldu.

Haberin Devamı

Geceye, ‘Sade’ adlı 2013 albümünde yer alan Öyle de Güzel şarkısı ile başlayan Sertab Erener, birbirinden güzel eserlerin yer aldığı repertuvarlarıyla konuklara unutulmaz bir gece yaşattı. İki bölüm halinde sunulan Sertab Erener’in Londra’da sezonun son konserinde London School of Arts’ın 200 öğrencisi çeşitli performs sergiledi. 8 kişilik özel orkestrası eşliğinde sahne alan Sevtap Erener’in final bölümünde “Rengarenk” adlı eserine London School of Arts’ın 8 kişilik Modern Dans Grubu danslarıyla eşlik ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!