Serkan'ın arkadaşları şokta

Güncelleme Tarihi:

Serkanın arkadaşları şokta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2011 12:42

İdstein'de trenin çarptığı 18 yaşındaki Serkan Terzi'nin hazin ölümü arkadaşlarını şok içinde bıraktı. Serkan, Türkiye'de toprağa verilirken arkadaşlarıda kaza yerini çiçeklerle donatıp dua ettiler.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Wiesbaden kenti yakınlarındaki İdstein'da geçtiğimiz hafta başında meydana gelen tren kazasında ölen Serkan Terzi, Türkiye'de toprağa verildi. Serkan'ın ölümüyle yıkılan arkadaşları ise kaza yeri olan Wörsdof Tren Garı'nı çiçek bahçesine çevirdiler. 18 yaşındaki Serkan'ın iyiliksever arkadaş canlısı birisi olduğunu söyleyen arkadaşları Serkan'ın ardından göz yaşı döküp dua ettiler.

ARKADAŞLARI ŞOKTA
Geçtiğimiz pazartesi akşam saatlerinde İdstein'dan üç kilometre uzaklıktaki kız arkadaşı S.J ile buluşmak üzere yola çıkan Serkan'a Wörsdorf Tren Garı'nda tren çarptı. Serkan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Wiesbaden'deki hastanede vefat etti.

Hasan Kaya, Halil Kara, Yahya Yıldız, Mert Anter Yıldız, İbrahim Şen, Mahir Temur, Erbil Gürücü, Mehmet Kara, Cihan Temur, Hüseyin Kara, Vedat Açıkgöz,ve Fatih Akyürek, "Serkan bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Bazılarımızında yakın akrabasıydı. Annesi ve babası yıllar önce ayrıldığı için babasıyla birlikte kalıyordu. İki yıldan beri babası Fas'lı annesi Alman olan S.J. ile arkadaşlık yapıyordu. Kız arkadaşını çok seviyordu. S.J. ile buluşmaya geittiği gün öldü. Onun ölümü hepimizi yıktı. Çok iyi bir rapçı olan Serkan'ın hayalinde ünlü bir rapçı olmak vardı" diyerek şok içinde olduklarını söyleyip göz yaşlarına boğuldular.

Wiesbaden Savcılığı tarafından otopsisi yapılan Serkan Terzi'nin cenazesi babası Mahmut Terzi ve annesi Cennet ile akrabaları tarafından Türkiye'ye götürüldü. Serkan, memleketi Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'ne bağlı Altınyaprak Köyü'nde göz yaşları arasında toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!