Serdar Taşçı iddialı konuştu

Güncelleme Tarihi:

Serdar Taşçı iddialı konuştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2010 17:07

Dünya Kupasında Alman milli takımı kadrosunda Mesut Özil ile birlikte yer alan Serdar Taşçı ilk onbirde ki yerini Arne Friedrich kaptırdı.

Haberin Devamı

DÜNYA Kupasında Alman milli takımı kadrosunda yer alan Serdar Taşçı Bild gazetesine ilginç açıklamalarda bulundu. Serdar “Hedefin 23 kişilik aday kadroda yer almak değil ilk onbirde oynamaktı. Buraya kenarda oturmak için değil oynamak için geldim” dedi. Alman milli takımı antrenörü Joachim Löw geçtiğimiz günlerde Dünya Kupasında ilk onbirde oynatmak istediği futbolcuları 3-1 kazandıkları Bosna Hersek maçında sahaya sürmüştü. Bu maç sonrası forvette Klose ile sağ kanatta oynayan Trochowski dışında ilk onbirde sahaya çıkan futbolcular oynadıkları futbolla yerleri sağlamlaştırdı. Böylece defansta Serdar’ın yerine Per Mertesacker’ın yanında Arne Friedrich’in oynayacağı da kesinleşmiş oldu. Ancak genç futbolcu pes etmiş değil. Serdar antrenmanlarda çok çalışıp Löw’ün gözüne gireceğine ve yeni bir şans yakalayacağına emin gözüküyor.

Haberin Devamı

ARJANTİN MAÇINDA ŞANSINI KAYBETTİ
Gazete Serdar Taşçı’nın Almanya’nın Arjantin’le oynadığı ve 1-0 kaybettiği maçta şansını iyi kullanamadığı ileri sürdü. Löw’ün “Hazırlık döneminde antrenmanlarda çok iyi çalıştı” demesine karşın ilk onbire Friedrich’i seçmesinin sebebi 31 yaşındaki futbolcunun daha tecrübeli olması gibi duruyor. Serdar’ın 23 yaşında olmasına rağmen son yıllarda Stuttgart ile birçok Avrupa kupası maçında oynaması, ligde de ilk onbirin değişmez oyuncusu olması bu futbolcunun şansını arttırıyor. Friedrich’in yapacağı bir hata Serdar’ın yeniden takıma girmesini sağlayacak. Genç futbolcuda bunun için “Çalışmaya devam edeceğim. Tempomu daha da arttıracağım. Şundan eminim ki ilk onbir için bir şans daha yakalayacağım” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!