Seneye biletlerde yeni dönem başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Seneye biletlerde yeni dönem başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2012 09:37

Avrupa ülkelerinde yaklaşık üç ay süren tatil dönemi, yurtdışına yolcu taşıyan otobüs firmalarının yüzünü güldürdü. Haziran, temmuz ve ağustos aylarında yaptıkları yolcu taşımacılığını değerlendiren Ulusoy Seyahat Nakliyat Halkla İlişkiler Sorumlusu Yaşar Bayrak (59), bu üç ayda taşıdıkları yolcu sayısının, 2011 yılına göre çok fazla olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

2012 yılı izin sezonunun bitimine sayılı günler kala, yurtdışına hizmet veren otobüs firmaları, bu tatil döneminde taşıdıkları yolcu sayısında büyük artış olduğunu açıkladılar.

Otobüs şirketi yetkilileri, bu yılki izin sezonunun haziran, temmuz ve ağustos aylarını değerlendirirken, geçen yılların aynı dönemine göre, yolcu sayısında patlama olduğunu söylediler. 2011 yılının 12 ayının genelinde toplam 2 bin 700 yolcu taşıdıklarını belirten Ulusoy Seyahat Nakliyat Halkla İlişkiler Sorumlusu Yaşar Bayrak, şunları söyledi:

“Bu yıl, otobüslere bu kadar çok rağbetin olacağını beklemiyorduk. Haziran, temmuz ve ağustos aylarında toplam 2 bin 563 yolcu taşıdık. Biz bu sayıyı 2011 yılının 12 ayında ancak yakalayabilmiştik. Bu kadar büyük bir artışın olmasının birkaç nedeni var tabii ki. Bunlardan birincisi Avrupa’daki ekonomik kriz. İkincisi, bizim verdiğimiz güvenli ve iyi hizmet, üçüncüsü de biletlerin uçak biletlerine göre çok daha ucuz olmasıdır.”

Kaliteden ödün yok

Hizmet anlayışlarında yeniden Avrupa’nın geneline yayılmak olduğunu ifade eden Bayrak, şöyle devam etti: “Avrupa’nın genelinden gelecek taleplere açığız. Artık yeniden Belçika, Hollanda ve Fransa seferlerini başlatmak istiyoruz. Ucuz bilet, kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermemek istiyoruz. Şimdi yakın zaman içerisinde Kurban Bayramı bilet kampanyası fiyatlarımızı açıklayacağız. Daha sonra da önümüzdeki yılın çalışmalarına başlamak için kolları sıvayacağız. ‘Erken al, ucuz al’ dönemine geçeceğiz. Yolcularımız bizi takip ederlerse, kendi menfaatlerine olacaktır. Herkes Ulusoy’un nasıl bir firma ve kim olduğunu çok iyi bilir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!