Seligenstadt Türkspor B Ligi'nde

Güncelleme Tarihi:

Seligenstadt Türkspor B Liginde
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2009 11:47

Grubunu ikinci kapayarak 5 takımın katıldığı yükselme maçlarında üç galibiyet bir mağlubiyet alarak grup birinci olan Seligenstadt Türkspor Offenbach B Ligi'ne yükseldi.

Haberin Devamı

SELİGENSTADT C Liga'da sezonu ikinci tamamlayan Türkspor yükselme maçlarında grup birincisi olarak Offenbach B Ligi'ne yükseldi. Seligenstadt Türkspor 5 takımın mücadele ettiği grup birinciliğini üç galibiyet bir mağlubiyet alarak 9 puanla kazandı ve gelecek sezon B Liga'inde oynamaya haketti. İlk maçta Bieber'i 1-0, ikinci maçta Langen deplasmanında yine tek gollü galibiyetle geçen Seligenstadt Türkspor üçüncü maçtaki rakibini ise 4-2 mağlup etti. Son maç öncesi yükselmeyi garanti eden Türk ekibi yedeklerle maça çıkınca Klein Welzheim'a 3-2 yenildi.


Genç kadrosuyla umut veriyor.


Takım kaptanlığını Bayram Tunç' un yaptığı 16 Türk ve dört Alman oyuncudan oluşan Seligenstadt Türk Spor Kulübü futbolcularının yaş ortalaması ise 22. Uluslararası alanda faaliyet gösteren Tunç Trans nakliyat şirketinin sponsorluğunu üstlendiğiTürkspor'un başkanlığını ise Türk işadamı Faruk Birsözü yapıyor.

Haberin Devamı

Main Kupası'nda iddialı


Yeni sezonda Offenbach Bölgesi B Liga'da oynayacak olan Seligenstadt Türkspor 11-25 Temmuz tarihleri kendi sahasında organizeyi üstlendikleri 10 takımın katılacağı Main Kupası'nda da iddialı olduklarını söylediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!