Şehit Vedat Ulu toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Şehit Vedat Ulu toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2008 08:56

Diyarbakır'da polis servis aracına düzenlenen saldırıda şehit olan teknisyen yardımcısı Vedat Ulu'nun cenazesi, doğum yeri olan Diyarbakır'ın Geyiktepe köyünde toprağa verildi.

Haberin Devamı

Ali Gaffar Okkan Meslek Polis Okulu'nda mesai bitiminden sonra polisleri taşıyan servis otobüsüne düzenlenen terörist saldırısıda şehit olan 4 polis ile servis şoförü, 42 yaşındaki Vedat Ulu'nun cenazesi Diyarbakır merkeze bağlı Geyiktepe Köyü'nde getirildi. Köy meydanındaki törene aynı zamanda AKP Diyarbakır milletvekili olan Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker ile bu partinin diğer milletvekilleri İhsan Arslan, Abdurrrahman Kurt, Kutbettin Arzu, Ali İhsan Merdanoğlu, Ergani Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Sivri, köylüler ve şehit yakınları katıldı.

Şehit Vedat Ulu'nun cenaze namasını Diyarbakır Müftüsü Ali Melek kıldırdı. Namazın kılınması ardından 5 ?ocuk babası Ulu'nun cenazesi köy mezarlığında toprağa verilirken ?ocukları ve yakınları gözyaşına boğuldu. Ulu, Kürt?e ağıtlar yaktı. Cenaze törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da ?elenk gönderdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!