Sebastian Rode iyi niyet elçisi

Güncelleme Tarihi:

Sebastian Rode iyi niyet elçisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2012 13:45

Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un parlayan yıldzı Sebastian Rode Hessen Eyaleti iyi niyet elçisi oldu. Hessen Adalet ve Uyum Bakanı Jörg Uwe Hahn tarafından iyi niyet elçisi olarak atanan Sebastian Rode, çok sevinçli olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

ALMANYA Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un genç ve yetenekli futbolcusu sebastian Rode, Hessen Adalet ve Uyum Bakanı Jörg Uwe Hahn tarafından iyi niyet elçisi olarak atandı.

Geçtiğimiz yıl Almanya 2. Ligi'nde başarılı performans gösterip takımın Bundesliga'ya yükselmesinde önemli rol oynayan, Sebastian Rode, Hessen Eyaleti'nde Eyalet Sorun Önleme Komisyonu ile birlikte şiddet ve suçları önlemede görev yapacak.

Hessen Eyalet Parlamentosu'nda yapılan törenle iyi niyet elçisi olan Sebastian Rode,

"Sorunların çözümünde, dolayısıylada uyuma katkıda bulunmak için çok çalışacağım. Beni bu göreve getirenlere teşekkür ediyorum. Özellikle gençlerin şiddet yanlısı olmalarını önlemeliyiz. Dil ve din ve hangi ulustan gelirse gelsin ayırım yapılmadan ön yargıların kırıldığı bir ortam yaratmalıyız" dedi.

Hessen Eyaleti'inde iyi niyet elçisi olarak iki yıldan beri 2005 Almanya Güzeli Aslı Bayram'da görev yapıyor.

AMANATİDİS'İN YERİNE RODE
Eyalet Sorun Önleme Komisyonu'na üç yıl önce seçilen Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un Yunanlı futbolcusu İoannis Amanatidis'in Yunanistan'a geri dönmesiyle boşalan iyi niyet elçiliğine genç Rode'yi atayan Hessen Eyaleti Adalet ve Uyum Bakanı Hahn,

"Asayiş sorunları tüm toplumun sorunu olmalıdır. Sebastian Bundesliga'da çalışkanlığı ve üstün performansıyla birçok Avrupa'daki ünlü takımlarınz transfer listesinde. Ayrıca Sebastian futbolu yanı sıra özel yaşamında da örnek ve terbiyeli bir kişiliktir. Kendisine verdiğimiz bu görevide başarıyla yapacağına inancımız çok büyüktür. " dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!