SEAT hem gençlere hemde ailelere hitap ediyor

Güncelleme Tarihi:

SEAT hem gençlere hemde ailelere hitap ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2006 00:00

Almanya\'nın Alsbach kentinde SEAT bayiliği yapan Dr. Necdet Bayram, SEAT modellerinin gençler ve büyük aileler tarafından tercih edildiğini söyledi.

Haberin Devamı




Dr. Necdet Bayram
Almanya'nın Alsbach kentinde bulunan Platin ödüllü Seat oto Galerisini sahibi Dr. Necdet Bayram, 20 yılı aşkın süredir otomobil alım satımı ile uğraştığını belirterek, "Modellerimiz hem gençler tarafından hem de büyük aileler tarafından tercih ediliyor. SEAT yüksek teknoloji, konfor ve klasındaki diğer markalara göre hesaplı olmasından dolayı müşteri çekiyor" dedi.

İş yerinin 1994 yılında Almmanya'da ilk İSO sertifikalı Seat bayisi olduğunu hatırylatan ve daha sonra sayısız ödül aldığını belirten Dr. Bayram, "Elimizde her zaman 200'e yakın yeni aracı hazır tutuyoruz. Tüketici istediği otomobili üç gün içinde teslim alabiliyor. Sırrımız satış sonrası verdiğimiz hizmetden kaynaklanıyor. Bizim şirket felsefemiz otomobil sattığımız kişinin memnun olması, memnuniyetinden dolayı en az iki müşteriyi daha bize getirmesi" dedi.

Gençlere destek

Autohaus Bayram'da dokuzu Alman olmak üzere 38 kişi çalışıyor. 22 yıllık süreçte bugüne kadar 20 gence de meslek eğitimi imkanı sunulmuş. IHK ve valilik tarafından işletmeye meslek eğitimine verdiği destekten dolayı teşekkür belgeleri sunulmuş. 19 yıl önce işletmede meslek eğitimini tamamlayan İlker Önen (35) halen Autohaus Alsbach Bayram'da çalışmaya devam ediyor.

Gençlerin tercihi Leon

Autohaus Alsbach Bayram çalışanlarından Hakan Durmaz (solda) ve İsmail Çelik, gençlerin genelde Seat Leon modelini tercih ettiklerini belirterek, "Golf ve Audi A3 modeli ile aynı kategoride. Mazotlu ve benzinlisi var. Değişik motor gücünde çeşitleri olan Leon, benzeri Golf ve Audi ile aynı konforu sunmakla birlikte fiyat avantajı nedeniyle tercih ediliyor. Seat Leon'un fiyatı 15 bin 990 Euro'dan başlıyor. Gençler ayda 109 Euro taksitle hayalerini gerçekleştirebiliyor. Bu modelin iki benzinli üç mazotlu motor modeli var" dediler.

Türk aileledinin tercihi

Autohaus Alsbach Bayram'ın sahibi Necdet Bayram, Türklerin genelde kalabalık aile yapısına sahip oldukları, bu yüzden konforlu ve geniş otomobilleri tercih ettiklerini söyledi. Necdet Bayram, "Seat Alhambra tam kalabalık Türk ailelerine hitap eden bir model. Alhambra modelinin üç değişik güçte benzinli ve ve yine üç ayrı tipte mazotlu motoru var. Fiyatları 24 bin 100 Euro'dan başlıyor.

Alhambra Vigo'ya ayda 199 Euro taksitle sahip olabilirsiniz. Bu model benzeri olan VW modelinden çok daha hesaplı olmakla birlikte aynı konfor ve verimliliği sağlıyor" dedi. Necdet Bayram Otomobilde modelde 12 Airbag, çift klimaotomatik sistemi, CD çalar, ön koltukta ısıtma sistemleri, far yıkama sistemleri, ESP-TCS ve ASR sistemleri bulunduğunu hatırlattı"

Hasan AYCI / ALSBACH

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!