Schumi ve Vettel futbol arenasında

Güncelleme Tarihi:

Schumi ve Vettel futbol arenasında
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2012 15:09

Almanya'da Frankfurt Anakent belediyesi öncülüğünde Nazionale Piloti Organizasyonu işbirliğiyle Frankfurt Commerzbank Arena'da "Formula 1 Çocuklar için oyna Futbol Şöleni", yapılacak.

Haberin Devamı

18 Temmuz Çarşamba akşamı Formula 1 ve All Stars takımlarını karşı karşıya getirecek gösteri maçından elde edilecek gelir yardıma muhtaç çocuklara verilecek. Saat 18.00'de başlayacak etkinlikte çeşitli sürpizlerde yer alacak.

Ünlüler forma giyecek

Commerzbank Arena'da saat 19.30'da başlayacak ve Alman TV'sindende naklen yayınlanacak futbol şöleninde Formula 1'de 7 kez Dünya Şampiyonu olan Alman pilot Michael Schumacher, Sebastian Vettel, Mark Webber, Giancarlo Fisichella, Timo Glock, Maro Engel, Nico Rosberg, Vitaly Petrov, Fernando Alonso ve Felipe Massa'ın da aralarında bulunduğu F1 ve GP2 pilotları forma giyecek.

Alman TV-Sternchen programının sunucusu Daniela Katzenberger'in de aralarında olduğu şöhretler karmasında çok sayıda ünlü yıldız ve politikacı mücadele edecek. Şöhretler karmasında ayrıca Elton, Guido Cantz, Joey Kelly, Axel Stein, Arthur Abraham, Peyman Amin'de forma giyecek. Eintracht'ın eski futbolcularından Charly Körbel ile Thomas Zampach ise Formula 1 takımında oynayacaklar.

Biletler satışta

Karşılaşmayı izlemek isteyenler 5 ile 19 Euro arasında değişen biletleri www.adticket.de ile www.kickfuerkinder.de internet adreslerinden alabilecekler. 1981 yılından bu yana faaliyet gösteren Nazionale Piloti Organizasyonu, geride kalan 27 yılda toplam 172 yardım maçında 22 milyon Euro toplayıp çeşitli yardım kurum ve vakıflarına gönderdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!