Schumi´nin Mercedes´i E-bay´de

Güncelleme Tarihi:

Schumi´nin Mercedes´i E-bay´de
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 16, 2005 00:00

Kreuztal´da yaşayan ve oto alım-satım işleriyle uğraşan Güzel Ailesi, Formula 1 yarışlarının rekortmen şampiyonu Michael Schumacher´in özel yaptırıp yıllarca bindiği Mercedes marka otomobilini E-Bay´de açık artırmayla satışa koydu.

Haberin Devamı




Michael Schumacher
Ünlü Formula 1 yarışcısı Michael Schumacher´in özel otomobilini satın alan Güzel Ailesi, aracı E-bay adlı sitede satıya sundu.

Almanya´nın Siegen kenti yakınlarında otomobil galerisi bulunan aile, Aachen´de bir galeriden satın alınan ünlü yarışçının Mercedes marka otomobili için en az 22 bin 222 Euro istiyor.


Ankara-Şereflikoçhisarlı 32 yaşındaki İnan Güzel, Formula 1´in rekortmen şampiyonu Michael Schumacher´in özel yaptırıp yıllarca kullandığı Mercedes-E 65 Brabus marka otomobilini kaça satın aldığını açıklamadı. Ünlü Türk işadamı, eşi Zühal Güzel´in, ``Gel bunu e-Bay´de satışa sunalım.

Ayrıca bu sayede İstanbul´da ilk kez yapılacak olan Formula 1 otomobil yarışları için Türkiye´mizin reklamını da yapmış oluruz’’ demesi üzerine internette satışa koyduğunu söyledi.

19 AĞUSTOS AKŞAMI SON GÜN




3 Gün Kaldı
E-Bay´de 22 bin 222 Euro´dan ``Michael Schumacher BRABUS Mercedes’’ adı altında satışa sunduğu Schumi´nin lüks donanımlı özel otomobili için son teklif verme süresi 19 Ağustos Cuma günü saat 20.13´ta sona eriyor.

Türkiye´de 21 Ağustos tarihinde yapılacak olan Formula 1 Otomobil Yarışı´nın ünlü pilotu Michael Schumacher´in lüks otomobili için çok sayıda teklif geldiğini vurgulayan İnan Güzel, ``Gönlüm bir Türk´ün bu otomobili satın alması.

Ama en son teklifi veren kişi bu aracın sahibi olacak’’ dedi. Güzel, her saat teklif ve siteye girenlerin sayısının arttığına dikkat çekti.

TANIDILAR




Güzel Ailesi
Ünlü yarışçının otomobili hakkında bilgi veren İnan Güzel, ``Aracın trafiğe ilk kaydı S-MS-111 plakasıyla yapılmış. İçi lüks donatılmış. Aracı yapan Bottop´taki imalathaneye gittim.

Orada otomobili hemen tanıdılar. Schumacher´in bizzat kendilerine gelip sipariş verdiğini, aracın yapımından sonra ise İsviçre´deki Schumi´nin evine gidip teslim ettiklerini söylediler.

Ayrıca motor ve şaşe numaralarını bilgisayara verince aracın ilk sahibinin bilgileri de ortaya çıktı’’ dedi.

İsa DEVEÇEKEN / KREUZTAL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!