Schalke’nin gizli antrenör aday listesi

Güncelleme Tarihi:

Schalke’nin gizli antrenör aday listesi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2013 14:05

Listede Stefan Effenberg, Mönchengladbach’ı çalıştıran Lucıen Favre ile E. Frankfurt’un antrenörü Armin Veh gibi isimler var.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR Liginde önümüzdeki hafta Galatasaray ile karşılaşacak olan Schalke’de kriz inanılmaz boyutlara ulaştı. Son olarak Fürth’e evinde 2-1 yenilen mavi beyazlılarda antrenör Jens Keller’in işinin bittiğini yazıyor. Son 10 maçta alınan altı puan Schalke yönetimi ve taraftarları için çok az. Onunla sezonun kalan kısmında da çalışılıp çalışılmayacağı ise herkesin merak ettiği bir konu oldu. Yönetim ve menajer Heldt bu konuda açıklama yapmıyor. Ama Şampiyonlar Liginden elenmeleri durumunda hem Jens Keller’in hem de onu takımın başına getiren menajer Heldt ile yolların ayrılacağı kesin gözüküyor.

GİZLİ ADAY LİSTESİ

Schalke kulübünün Aralık ayında Huub Stevens’ın görevine son verdikten sonra ilk olarak Stefan Effenberg ile görüştüğü ortaya çıktı. Halen İsviçre milli takımını çalıştıran Ottmar Hitzfeld eski oyuncusu Effenberg’e bu konuda güveniyor. Onun iyi bir antrenör olacağını her defasında belirtiyor. Ancak onun daha yeni antrenör lisansı alması ve hiç takım çalıştırmaması üzerine Schalke yönetimi geri adım atarak bundan vazgeçmiş.

Fakat Keller’in kötü gidişi halen bir spor kanalında yorumculuk yapan Effenberg’i aday listesinin ilk sırasına taşıyor. Takımın başına geçmesi için düşünülen diğer adaylar arasında Chelsea ile Şampiyonlar Ligini kaznana Di Mateo’da var. Ama o en erken önümüzdeki sezondan itibaren takım çalıştırabilecek. Listede yer alan diğer önemli isimler ise Mönchengladbach’ın antrenörü Lucien Favre ile E. Frankfurt’u çalıştıran Armin Veh gözüküyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!