Sarı Kanarya Kara Kartal'ı hakladı

Güncelleme Tarihi:

Sarı Kanarya Kara Kartalı hakladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2007 22:29

Kadıköy'de Fenerbahçe ve Beşiktaş kozlarını paylaştı. İsmet Arzuman'ın yönettiği maçta Beşiktaş Bobo'nun 2. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti. 28. dakikada Daivid'in attığı golle Fener beraberliği sağladı. İlk yarı bu skorla kapandı. Semih 60. dakikada attığı golle takımını 2-1 öne geçirdi.

Haberin Devamı

Ve büyük maça Fenerbahçeli futbolcuların vuruşuyla başlandı.

İki takımda son derece temkinli başladı karşılaşmaya.

Ve gooooooooolll... Dakika 3, gol Bobo... Delgado'dan harika bir ara pası... Bobo sağ çaprazda topla buluştu... Bobo vurdu, Volkan'ın kolunun altından filelere gitti top... Fenerbahçe 0-1 Beşiktaş...

Fenerbahçe sol kanattan Roberto Carlos'la geldi... Vederson'a yerden bir pas... Vederson son çizgiye kadar indi... Ön direğe doğru bir orta... Beşiktaş defansı uzaklaştırdı...

Ali Tandoğan'ın Roberto Carlos'a arkadan bir müdehalesi var... Fenerbahçe sol kanattan faul atışı kullandı... Dakika 6... Alex geldi topun başına... Ceza sahası içerisine bir orta... Bir anlık karambol yaşandı... Beşiktaş defansı topu uzaklaştırdı.

Golden sonra Fenerbahçe rakip sahadaki baskısını arttırdı.

Vederson ceza sahası dışından çok sert vurdu... Hakan'ın kucağında kaldı top...

12. dakikada Vederson'dan savunmanın arkasına bir top... Semih koştu... Hakan çıktı ve topu aldı.

Koray çok uzaklardan vurdu... Top farklı şekilde üstten dışarıya gitti.

Gökhan Zan bir sakatlık geçirdi... Maçta 14. dakika içerisindeyiz... Gökhan Zan'ın tedavisi saha kenarında devam edildi... Oyun tekrar başladı.

Roberto Carlos sol kanattan ceza sahası içerisine çok sert bir orta yaptı... Deivid altıpasın hemen önünde topla buluştu... Deivid topun kontrolünü kaybetti.

Ve Gökhan Zan'ın oyuna devam edemeyeceği bildirildi... 17. dakikada Gökhan'ın yerine Diatta oyuna girdi... Gökhan az önce savunmadan topu çıkarmak isterken bir anda yerde kalmıştı.

Aurelio sağ köşe gönderine yakın bir yerde yerde kaldı... Hakem Beşiktaş lehine çift vuruş verdi... Bu karara Fenerbahçeli taraftarlardan büyük tepki geldi.

İbrahim Toraman 21. dakikada Semih'e yaptığı faulden sonra sarı kart gördü. Semih hala yerden kalkamadı... Semih saha kenarına alındı, tedavisi orda devam etti..

Oyun tekrar başladı.

Fenerbahçe hemen başladı... Sağ kanattaki Gökhan Gönül'e uzun bir pas... Gökhan ceza sahasına girmek istedi, ama Beşiktaş savunması başarılı oldu.

Semih tekrar oyuna girdi.

Diatta, Semih'e faul yaptı...
Fenerbahçe, Beşiktaş yarı sahasının tam ortasında bir serbest vuruş kazandı..
Alex topun başında... Alex ceza sahası içerisen ortaladı... Aurelio altıpasın hemen önünde kafayı vurdu... Top az farkla yandan dışarıya gitti.

Bobo 25. dakikada
Fenerbahçe ceza sahası içerisinde topla buluştu... Bir karambol... Top Fenerbahçe savunmasından dışarı gitti...

Beşiktaş sol kanattan Delgado'yla korneri kullandı... Diatta arka direkte kafayı vurdu... Direğin dibinde Roberto Carlos topu çıkarttı.

Roberto Carlos sol kanattan ceza sahası içerisine ortaladı... Top kimseye değmeden kale sahası üzerinden geçti...

Ve gooooooooooooooooolllllll... Dakika 29, gol Deivid...
Fenerbahçe sağ taraftan Alex'le korner atışını kullandı... Ön direkte seken top arka direkteki Deivid'e doğru geldi... Deivid uçarak harika bir kafa vuruşu yaptı ve top
filelerde...
Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş

Golden sonra
Fenerbahçe daha baskılı bir oyun sergilemeye başladı... Beşiktaş defansı topu çıkartmakta güçlük çekiyor bu dakikalarda.

Beşiktaş sol kanattan etkili geldi... Ceza sahası dışından sert bir şut,
Fenerbahçe savunmasından döndü.

34. dakikada Cisse sarı kart gördü.

Deniz ceza sahası dışından vuruyor, savunmaya çarpan top kornere gitti... Maçta 36. dakika...

Alex kullandı köşe vuruşunu... Hakan arıkan çift yumrukla uzaklaştırdı... Ama daha öncesinde hakem Lugano'nun Cisse'ye yaptığı faulü tespit etti.

Beşiktaş hızlı çıktı... Bobo sağ kanattan ceza sahasına girdi... Bir çalım... Vuruşunu yaptı... Volkan yerden gelen topu yattı ve aldı.

Vederson ceza sahası dışından çok sert bir vuruş daha yaptı... Top farklı şekilde üstten dışarıya gitti.

40. dakikada Gökhan Gönül orta sahadan kaptığı topla üç Beşiktaşlı futbolcuyu geçti... Gökhan ceza sahası ön çizgisine kadar geldi... Alex'e bir pas... Alex çizgi üzerinden çok sert vurdu... Top az farkla yandan dışarıya gitti.

Fenerbahçe iyice baskıyı arttırdı.

Gökhan Gönül'den Deivid'e harika bir pas... Deivid koştu... Hakan penaltı noktası üzerinde dokundu topa... Alex aşırttı... Deivid kafayı vurdu... Ve top filelerde ama hakem ofsayt gerekçesiyle golü vermedi.

Maçın ilk 45 dakikası sona erdi, hakem 1 dakikalık duraklama oynatacak.

Delgado ceza sahası dışından vurdu, top
Fenerbahçesavunmasından döndü.

Ve ilk yarının son düdüğü... İlk yarı sonucu;
Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş...

İkinci yarıda ilk 5 dakika geride kaldı, ilk yarıda ki tempo yok.

Roberto Carlos sol kanattan geldi... Ceza sahası içerisine bir orta... Semih koştu... Beşiktaş defansı araya girdi.

53. dakikada Delgado ceza sahası dışından vurdu... Top Volkan'da kaldı.

55. dakikada Gökhan Gönül, İbrahim Üzülmez'le girdiği mücadelede yerde kaldı... Gökhan saha kenarına alınıyor.

Alex kullandı serbest vuruşu... Altıpas üzerine doğru... Hakan, Edu'dan önce çıktı ve aldı topu. Gökhan tekrar oyuna katıldı.

Alex'ten Semih'e bir ara pası... Semih koştu... Semih ceza sahası sağ çaprazından bir vuruş, Hakan'dan döndü... Şuttan önce hakemin ofsayt düdüğü çaldı.

59. dakikada Aurelio ceza sahası dışından çok sert vurdu, Hakan güçlükle çıkarttı... Dönen top... Bu kez Deivid vurdu, top Beşiktaş savunmasından döndü.

Top yine Fenerbahçeli oyuncularda kaldı... Deniz hareketlendi, Burak faul yaptı... Hakem Burak'a sarı kartı gösterdi.

Roberto Carlos topun başında... Carlos yaklaşık 35 metreden çok sert vurdu... Beşiktaşlı oyunculardan döndü... Top yine Brezilyalı oyuncunun önünde kaldı... Carlos vurdu, ceza sahası önünde Edu'dan sekti... Deivid sağ çaprazdan vurdu, Hakan'dan döndü... Semih'in önünde kaldı... Semih vurdu... Ve gooooooooooolllll... Dakika 60. gol Semih Şentürk...
Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş...

Semih golden sonra formasını çıkarttı... Hakem, Semih'e bu hareketinden sonra sarı kart gösterdi.

65. dakikada Delgado ceza sahası ön çizgisinden vurdu... Top Volkan'da kaldı.

Maçta 67. dakika ve Deivid ve İbrahim Üzülmez arasında bir tartışma yaşandı... Hakem iki futbolcuya da sarı kart gösterdi.

Fenerbahçe'de oyuncu değişikliği. 20 numaralı formasıyla Alex çıktı, 11 numaralı forma numarasıyla Tümer Metin oyuna dahil oldu. Alex çıkarken kaptanlık pazu bandını Semih'e teslim etti.

Tümer girer girmez Beşiktaş kalesinde etkili oldu... Tümer sağ taraftan Beşiktaş ceza sahası içerisine girdi... Tümer vurdu, Hakan gole izin vermedi.

72. dakikada
Fenerbahçe kalesinde büyük tehlike... Delgado'dan Bobo'ya harika pas... Bobo, Volkan'la karşı karşıya... Bobo vurdu, top az farkla yandan dışarıya gitti. Beşiktaş bu dakikada etkili geldi Fenerbahçe kalesine.

Fenerbahçe 74. dakikada Deivid'le çok net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Roberto Carlos'un sol kanattan getirdiği topta Semih ceza sahası ön çizgisinde topla buluştu... Sağ çaprazdaki Deivid'e harika bir pas... Deivid bekletmeden vurdu ama çok kötü bir vuruş... Top kimseye değmeden taca çıktı.

Karşılaşmada 75. dakika geride kaldı,
Fenerbahçe topla oynama yüzdelerinde % 54'e, % 46'lık bir üstünlük kurmuş durumda.

Fenerbahçe'de bir oyuncu değişiklği daha yapıldı. Deniz çıktı, Appiah oyuna girdi.

Tümer Metin 80. dakikada sol kanattan ceza sahasına girdi... Beşiktaş defansının yerinde müdehalesi oldu.
Sol kanattan korner atışını Roberto Carlos'la kullandı
Fenerbahçe... Tümer'e yerden bir pas... Tümer tekrar Carlos'a döndü... Carlos çok sert vurdu, üstten dışarıya.

Fenerbahçe'de bir oyuncu değişikliği daha yapıldı. Semih Şentür çıktı, Colin Kazım oyuna katıldı. Kaptanlık pazu bandı kaleci Volkan'da.

Maçta son 1 dakika...
Fenerbahçe sol kanattan köşe vuruşu kullandı.

Tümer atışı yaptı... Aurelie ön direkte karşıladı... Tekrar Tümer'de top... Bir orta... Beşiktaş savunmasından döndü... Roberto Carlos'ta kaldı top, ceza sahası dışından çok sert bir vuruş... Üstten dışarıya.

İsmet Arzuman 5 dakikalık kaybolan zaman işareti verdi.

93. dakikada
Fenerbahçe kalesinde çok büyük bir hata... Appiah'ın geri pasında Batuhan topa yetişti... Volkan kalesini terk etti... Volkan'ı geçti genç oyuncu... Bir vuruş... Edu çizgi üzerinde çıkardı topu...

Ve Beşiktaş'ın golü geldi... Ama öncesinde hakemin düdüğü var... 95. dakika...

İsmet Arzuman faul gerekçesiyle golü saymadı...

Kalan sürede başka bir gol olmayınca Fenerbahçe Beşiktaşı'ı 2-1 yendi.

İlk 11'ler:

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan Gönül, Edu, Lugano, R.Carlos, Vederson, Deniz, Aurelio, Deivid, Alex, Semih.

Beşiktaş: Hakan, Ali Tandoğan, Gökhan Zan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan, Cisse, Delgado, Koray, Burak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!