Sanki yeni doğurmamış gibi!

Güncelleme Tarihi:

Sanki yeni doğurmamış gibi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2013 14:52

Altı ay önce kızını kucağına alan Gisele Bündchen, sıkı bir spor programıyla eski haline geri döndü. Brezilya Vogue'u için objektiflere poz veren model sanki hiç doğum yapmamaış gibi bir vücuda sahip.

Haberin Devamı

Brezilyalı model Gisele Bundchen geçtiğimiz yılın temmuz ayında, Vogue Brezilya için neon ağırlıklı bir temayla objektif karşısına geçmişti. Patrick Demarchelier’nin eseri olan çekimde arka plan da kıyafetlere uygun olarak renkli grafftili soyut desenli kıyafetlerle poz vermişti.

Aradan 11 ay geçti ve aynı derginin haziran sayısı kapağında yine Gisele Bündchen var. İki farkla: Gisele bu kez çıplak ve fotoğraflar renkten arındırılmış. Altı ay önce kızı Vivian’ı kucağına alan 32 yaşındaki modelin, aynı zamanda üç yaşında da bir oğlu var. Ne var ki fotoğrafçı Mario Testino’nun objektifinde Brezilyalı hayli güzel fit vücuduyla dikkat çekiyor..

Oğlu Benjamin’in doğumundan iki 2 hafta önce bile yoga ve kung-fu yaptığını söyleyen Bündchen, “Bence çok kişi hamile kaldıktan sonra birer çöpe dönüşmeyi tercih ediyor” diyerek bu fiziğini disipline borçlu olduğunu anlatıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!