Samsung'un çılgın projesi

Güncelleme Tarihi:

Samsungun çılgın projesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2012 15:29

Samsung’un çılgın projesi DÜNE kadar hayal dediğimiz şeyler bir bir gerçeğe dönüşüyor.

Haberin Devamı

Tom Cruise’nin ‘Azınlık Raporu’ filmindeki gibi dev saydam ekranda sürüklebırak mantığıyla çalışan bilgisayarlar, Samsung tarafından gerçeğe dönüştürüldü.

46 inçlik Smart Window (Akıllı Pencere) ile artık evinizin bir penceresini veya duvarını dijital ortama çevirebiliyorsunuz.

Saydam pencereye dokunarak, internette gezinmek, hava durumunu öğrenmek, film seyretmek, Facebook’a girmek yada televizyon seyretmek mümkün.

HER SABAH BAŞKA BİR MANZARA
Boş duvara bakmaktan veya hep aynı tabloyu görmekten sıkıldım diyorsanız Smart Window’u ayarlayın, bir sabah Boğaz Köprüsü manzarası, bir başka sabah Paris sokaklarını seyrederek güne başlayın.

1366 x 768 çözünürlük kalitesine sahip Samsung Smart Window kreatif çözümler üretmek ve hayatı kolaylaştırmak üzere tasarlanmış. Şeffaf olduğu için pencereye monte edildiğinde gün ışığını geçiriyor.

Işık rahatsız ederse dokunmatik ekranda küçük bir hareketle dijital panjurları indirip ışığı kesmek mümkün. Geceleri ise ekran ışık sistemi ile aydınlatılıyor. Ve bütün bunlar için Samsung güneş enerjisinden de faydalanıyor.

2012 CES Yenilik Ödülü’ne sahip olan Smart Window’un seri üretimine bu yıl içinde başlanacak. Fiyatı hakkında şimdilik net bir bilgi yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!