Şampiyonluk okulu: Tekvando Özer

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk okulu: Tekvando Özer
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2022 13:20

Özer Tekvando Okulu’nda yüzlerce sporcu yetiştiren Özer Güleç’in iki sporcusu, Alman millî takımında, Malta’da yapılacak Yıldızlar Şampiyonası’nda boy gösterecek.

Haberin Devamı

1992 yılında tekvandoya başlayan, 2004 yılında Bavyera tekvando hocası olan, 2009 yılında ise, Almanya milli takımı antrenörlüğüne getirilen Tekvando Özer Okulu’nun sahibi, 7’inci DAN’a ulaşan Özer Güleç, kendisi gibi şampiyonlar yetiştiriyor. Bugüne kadar Dünya ve Avrupa şampiyonları olan , Sümeyye, Rabia ve Tahir Güleç kardeşlerin ve birçok sporcusunun, dünya çapında tanınmalarına vesile olan Güleç, şimdilerde yeni şampiyonlar yetiştirmek için kolları sıvamış durumda. Nitekim, 25 Kasım’da Malta’da yapılacak Avrupa Yıldızlar Şampiyonası’na, Lübnanlı Yara Hamzeh (14) ve Yunanlı Chris Papatharasih (13) yollayacak olan Özer Güleç, sporcularının şampiyon olarak döneceklerine inandığını söyledi.

Şampiyonluk okulu: Tekvando Özer
YÜZLERCE MADALYA TOPLADI
Okulunda şimdiye kadar yüzlerce sporcunun yetiştiğini belirten Güleç, Multisport -Events dalında 4 gümüş, 8 bronz madalya, Dünya Şampiyonaları’nda 4 altın, 6 gümüş 13 bronz madalya, Avrupa Şampiyonları’ndan ise, 8 altın, 10 gümüş ve 23 bronz madalya kazandıklarını dile getirdi.
Şampiyonluk okulu: Tekvando Özer

BAKMADAN GEÇME!